DULKADİROĞLU'NDAN KIZILAY'IN KAN BAĞIŞINA BÜYÜK DESTEK

DULKADİROĞLU'NDAN KIZILAY'IN KAN BAĞIŞINA BÜYÜK DESTEK

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ocak 2017 08:44
DULKADİROĞLU'NDAN KIZILAY'IN KAN BAĞIŞINA BÜYÜK DESTEK

Kızılay'ın kan stokunun azalmasıyla başlatılan kampanyaya Dulkadiroğlu Belediyesi meclis üyeleri ve çalışanlarıyla büyük ilgi gösterdi.

Belediye Başkanı Necati Okay, ilçenin bu kampanyaya yoğun ilgi göstermesini istedi. Dulkadiroğlu Belediyesi meclis üyeleri ve çalışanları, Trabzon caddesinde bulunan kan merkezine giderek kan bağışında bulundu. Kızılay genel müdürünün açıklamaları sonrasında Türkiye genelinde başlatılan seferberliğe Dulkadiroğlu Belediyesi çalışanları da yoğun ilgi gösterdi. Bu konuda bir kampanya başlatan Dulkadiroğlu Belediyesi çalışanları, meclis üyeleriyle birlikte kan bağışında bulundu. Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay'da kan bağışında bulunan personelle birlikte kampanyaya destek oldu. Başkan Okay, ayrıca kan bağışında bulunan vatandaşlara da kan bağışı sonrasında ikramda bulundu. Kan bağışı etkinliğinde konuşan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, her konuda olduğu gibi sağlık konusunda da duyarlı olduklarının altını çizdi. Dulkadiroğlu Belediyesi'nin Kızılay'ın çağrısını cevapsız bırakmadığının altını çizen Başkan Okay, kan bağışında bulunanlara teşekkür etti.

Okay, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Kan stoklarının azalmasıyla Kızılay Genel Başkanının yapmış olduğu çağrıya Dulkadiroğlu Belediyesi olarak kampanyaya katılarak destek olduk. Personelimiz ve meclis üyelerimiz kan bağışında bulundular. Şuanda Türkiye genelinde devam eden kampanyanın verimli olduğunu görüyoruz. Çalışanlarımız kan bağışına yoğun bir ilgi gösterdi. Ben hem çalışanlarımıza hem de bu önemli kampanyaya destek olan vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum."

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.