Dulkadiroğlu’ndan Şerefoğlu’na dev sosyal tesis

Bölgesinin dört bir yanını sosyal tesislerle donatan Dulkadiroğlu Belediyesi, bir sosyal tesis açılışını da Şerefoğlu mahallesinde yaptı. Başkan Okay, toplamda 13 sosyal tesisi bölgesine kazandıracağını söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ekim 2017 19:31
Dulkadiroğlu’ndan Şerefoğlu’na dev sosyal tesis

Başkan Okay, bu tesislerin kırsal mahallelere yapıldığını anlatarak sözlerini şu şekilde konuştu;

“Şerefoğlu mahallesi sosyal tesislerimizin açılışını yaptık. Şerefoğlu mahallemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın tüm günlerini geçireceğini düşünerek tasarladığımız sosyal tesisimiz hizmete hazır. Bu tesisimiz yaklaşık 300 metrekare ve çok fonksiyonlu bir tesis. Burası Şerefoğlu’nun düğün salonu, taziye evi, kütüphanesi, etüt merkezi olarak kullanılacak. Öğrenci kardeşlerimizin yoğun bir şekilde kullanabileceği etüt merkezimiz, kuran kursu olarak hizmet verecek. Bahçe her türlü donanıma da sahip. Uzun yıllar Şerefoğlu Mahallemize hizmet edecek bir tesis.

dulkadiroglu’ndan-serefoglu’na-dev-sosyal-tesis1.jpg

13 kırsal mahallemize sosyal tesis kazandırıyoruz. İnşaatı devam edenler var, inşaatına başlamadıklarımız var, teslim ettiklerimiz var. Sosyal tesis ihtiyaçlarını gidermek için çalışıyoruz. Kırsal mahallelerimizdeki bütün kardeşlerimizin sosyal ihtiyaçlarını gidereceğiz.”

HALKIMIZ DAHA İYİLERİNİ HAK EDİYOR

Başkan Okay’ın ardından konuşan AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Başkan Okay’ın göreve geldiği günden bu yana verdiği sözleri yerine getirdiğini vurguladı.

dulkadiroglu’ndan-serefoglu’na-dev-sosyal-tesis2.jpg

Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici şu şekilde devam etti;

“Belediye Başkanımız göreve geldiği günden bu yana verdiği sözleri yerine getiriyor. Dulkadiroğlu Belediyesi tüm ekipleriyle birlikte gece-gündür çalışıyor. Köylerimiz eski adıyla nasıl olacak deniyordu, bugün yaşadıklarımız da merkezdeki mahallelerimiz ile köylerimizin aynı hizmeti aldığının kanıtıdır. Birçok mahallemizde bu hizmetler yapılıyor. Artık kırsaldaki tüm hemşerilerimiz bütün hizmetlerden faydalanacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Halkımız daha büyük hizmetleri hak ediyor. “

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.