Dulkadiroğlu'ndan Şeyh Adil Cami'ne özel aydınlatma

Dulkadiroğlu'ndan Şeyh Adil Cami'ne özel aydınlatma

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Temmuz 2017 10:08
Dulkadiroğlu'ndan Şeyh Adil Cami'ne özel aydınlatma

Bölgesinde bulunan camileri özel aydınlatma sistemleriyle donatan Dulkadiroğlu Belediyesi, Ulu Cami ve Doğukent caminin ardından Şeyh Adil Cami'ni de ışıklandırarak hizmete sundu.

 

İlçenin tarihi ve kültürel yapılarının yanı sıra mimarisiyle simgeleşen modern camilerde de aydınlatma çalışmaları yapan Dulkadiroğlu Belediyesi, Doğukent caminin ardından Şeyh Adil Cami'ni de aydınlatarak adeta geceye armağan etti.
Şehrin dikkat çeken noktalarında, ağaçlık ve parklarda aydınlatma çalışmaları yapan Dulkadiroğlu Belediyesi, aynı zamanda tarihi ve kültürel yapılarda da aydınlatma çalışmaları yaparak hizmete sundu. İlk olarak tarihi Ulu Cami ve çevresinde aydınlatma çalışması yapan Dulkadiroğlu Belediyesi, ilçenin en büyük cami olan Doğukent Cami'nde de aynı çalışmayı uygulayarak vatandaşların beğenisine sunmuştu.
İbadethanelere yönelik bu özel çalışmaları sürdüren Dulkadiroğlu Belediyesi, son olarak Şeyh Adil Cami'nde aydınlatma çalışması uyguladı. Bu özel çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, ibadethanelere  verdikleri önemi hatırlattı.
Dulkadiroğlu Belediyesi olarak ibadethanelerin her türlü eksiğini gidermek için çalışma yaptıklarını aktaran Başkan Okay, bu çalışmaların yanı sıra mimarisi ve ihtişamıyla dikkat çeken camilerde aydınlatma çalışmaları yaptıklarını söyledi.
Başkan Okay, konuyla ilgili yaptığı konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Dulkadiroğlu Belediyesi olarak sosyal ve kültürel projelerimizin yanı sıra, ilçemizde bulanan eğitim alanları ve ibadethaneler için de özel çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalarımızın en dikkat çekeni ise camilerimizin aydınlatmaları oldu. Yaptığımız çalışmalar sonucu ibadethanelerimizin aydınlatmaları büyük ilgi ve beğeni aldı. Bu çalışmalarımız farklı camilerimizde devam edecek. İbadethanelerimize yönelik diğer çalışmalarımızda aynı şekilde devam edecek."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.