Dulkadiroğlu'nun yeni kent projesine yoğun ilgi

Dulkadiroğlu'nun yeni kent projesine yoğun ilgi

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Temmuz 2017 09:10
Dulkadiroğlu'nun yeni kent projesine yoğun ilgi

Dulkadiroğlu Belediyesi öncülüğünde kurulan Yeni Kent Toplu Konut projesine Kahramanmaraşlı vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini aktaran Başkan Okay, projenin inşaatına kısa sürede başlanılacağını müjdeledi.

 

Kahramanmaraş'ın en büyük toplu konut projelerinden biri olan Yeni Kent Toplu Konut Projelenin kayıt işlemlerin yapıldığı büroyu ziyaret eden Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, projeye yoğun ilgi olduğunu aktardı.

dulkadiroglunun-yeni-kent-projesine-yogun-ilgi-1.jpg
Kayıt yaptıran vatandaşların işlemlerine de yardımcı olan Başkan Okay, burada kısa bir açıklama yaparak projenin önemini anlattı. Başkan Okay, konuyla ilgili sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Kahramanmaraş'taki en büyük toplu konut projelerinden olan Yeni Kent toplu konut projemiz devam ediyor. Yaklaşık bir ay önce projemizi ilan etmiştik. Daha önceki toplu konut projelerinden de faydalanarak mükemmel bir proje yapmaya çalıştık. Kahramanmaraşlı hemşerilerimiz bu projeye yoğun ilgi gösterdi. Bu yoğun talebin ardından kayıtlarımız tamamlanma aşamasına geldi. Toplu konutlarımızla alakalı şehit ve gazi yakınlarımızın önceliği olacağını belirtmiştik. Ayrıca yerel basın mensuplarımızın da önceliği olacağını duyurmuştuk. Şuanda bunlarla ilgili de çalışma yapıyoruz. Bu işlemlerin hemen ardından inşaat çalışmalarına başlamayı hedefliyoruz. Kahramanmaraşlı hemşerilerimizin yoğun ilgisi neticesinde bizlerde projeye hız verdik. İnşallah bin 400 konutluk projemizi kısa sürede tamamlayacağız. Bin 400 kardeşimizi standardı yüksek bu güzel projede konut sahibi yapmayı hedefliyoruz. Ben gösterilen ilgiden dolayı hemşerilerimize teşekkür ediyorum." 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.