Efsane Motosikletler Piazza’da Sergilendi

Efsane Motosikletler Piazza’da Sergilendi

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Mart 2017 10:01
Efsane Motosikletler Piazza’da Sergilendi

Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, küçükten büyüğe herkesi bir araya getirecek etkinliklerine tüm hızıyla devam ediyor. Piazza, bu kez motosiklet dünyasının efsane ismi olan Harley Davidson’ın birbirinden özel modellerini meraklılarıyla buluşturdu.

Hakkında kitaplar yazılan, kullanıcısı için adeta bir yaşam biçimi olan Harley Davidson’ın birbirinden özel motosiklet modelleri, Harley Davidson Antalya ve Kahramanmaraş Türk Chopper Motosiklet Kulübü iş birliği ile Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde sergilendi. Harley Davidson motosikletlerini büyük keyif ve dikkatle inceleyen motosiklet tutkunları, her biri ile ayrı ayrı fotoğraf çektirdi.

İnsanların motosiklet konusunda bilgilendirilmesinin, teşvik edilmesinin ve trafikte bu araçların varlığının, farkındalığının artırılmasının amaçlandığı sergide, Harley Davidson'ın ürettiği son model motosikletlerin yanı sıra kişiye özel olarak tasarlanabilen motorları da büyük ilgi gördü. İki gün boyunca süren sergi, binlerce motosiklet tutkununu bir araya getirdi.

Davidson Motosikletleri Antalya Satış Müdürü Yılmaz Sığanık, Kahramanmaraş’ta gördükleri yoğun ilginin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Sığanık, Kahramanmaraş halkına, motosiklete binmelerini tavsiye ederek, “Markasının, modelinin hiçbir önemi yok. İki tekere gönül vermiş insanların her zaman memlekete faydası olacağını, katkısı olacağını düşünüyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.