Ekinözü Belediye Başkan Yardımcısı’nın Acı Günü

Ekinözü Belediye Başkan Yardımcısı’nın Acı Günü

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mart 2017 13:00
Ekinözü Belediye Başkan Yardımcısı’nın Acı Günü

Ekinözü Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güzel ’in vefat eden büyükbabası Mustafa Güzel Bugün Alişar Mahallesinde ebediyete uğurlandı.

Alişar Mahallesi Merkez Camii avlusunda kılınan cenaze namazına İlçe Kaymakamı Cüneyt Caner, Belediye Başkanı Nursi Çeleğen,  Mercan TV Kahramanmaraş İl Temsilcisi İsmail Bozdoğan, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri ile STK temsilcileri, Arıcı’nın Ailesi ile sevenleri katıldı. Cenaze namazının ardından Güzel’in cenazesi aile kabristanlığına defnedildi.

Cenaze namazı sonrası kısa bir teşekkür konuşması yapan Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güzel, dedem Mustafa Güzel Merhamet etmeyi asla unutmayan, kapısına gelene git demeyen, yemeyen yediren bir insandı. Olur ki hakları olan olabilir bizlerde varisleriyiz. Bildiğimiz yok ancak varsa bizlere bu konuda bilgi vermelerini rica ediyoruz. Devlet büyüklerimiz ve sizler koştunuz geldiniz, teşekkür ediyoruz ailemiz adına. Allah cenneti ala da makamını güzel eylesin. Acımızı paylaştınız, Haklarınızı helal ediniz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.