Ekinözü Belediyesi Yardımları ile Öğrencileri Isıtmaya devam ediyor

Ekinözü Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü’nün başlattığı 'Kalem Tutan Eller Üşümesin' kampanyası kapsamında İzmizli 25 yaşındaki Mimar Miraç Tuna’nın ve Selin Seyrek'in destekleri İmam Hatip Anadolu Lisesinde öğrencilere...

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ocak 2018 15:56
Ekinözü Belediyesi Yardımları ile Öğrencileri Isıtmaya devam ediyor

Ekinözü İlçesindeki İhtiyaç sahibi öğrencilere bot,mont eldiven, bere ve çoraptan oluşan giyim eşyası gönderdiklerini ifade Miraç Tuna Ekinözü Belediyesinin sosyla Sorumluluk Projesini gördük sosyal Medya üzerinden öğrencilerimize nasıl destek olabiliriz diyerek İlçe Belediyesindeki görevliler ile görüştük ve ihtiyaç sahibi Öğrencilerimizin listesini alarak Arkadaşım Selin Seyrekle birlikte çalışmalarımıza başladık amacımız öğrencilerinin tamamına ulaşmayı hedeflediklerini belirteren Tuna sözlerine şu şekilde devam etti ‘’ Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her zaman yanındayız. Memleketimizde kış iklim şartları oldukça soğuk geçiyor. Özellikle bu yıl kış çok ağır geçeceğe benziyor. Yarınımızın büyükleri olan çocuklarımızı bu kış şartlarında en temel ihtiyaçları olan mont ve botlarla ısıtmak istedik. Almış oldukları hediyelerle onların gözündeki ışığı görmek, onların mutluluklarına şahitlik etmek kadar güzel bir şey olamaz sanırım bu hayatta. Almış oldukları hediyeleri mutlulukla giymelerini arzu ediyor, hepsine derslerinde başarılar diliyorum" dedi.
Ekinözü Belediyesi Basın Danışmanı İsamail Bozdoğan ise vermiş oldukları hediyelerin çocukları çok sevindirdiğini dile getirerek " onların hepsi bizim evlatlarımız. Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın mutluluğu biz büyüklerin yaşama sebebi. Onlarla birlikte olmak, almış oldukları bu küçük hediyelerle sevinçlerine, mutluluklarına ortak olmak her şeye değer. Güle güle kullansınlar" dedi.

ekinozu-belediyesi-yardimlari-ile-ogrencileri-isitmaya-devam-ediyor2.jpg
Ekinözü İmamhatip Anadolu lisesinde yapılan dağıtım töreninde konuşan Bozdoğan şunları söyledi: “Belediyelerin sosyal fonksiyonlarını arttıran ve sosyal yaşam içinde aktif hale gelmesini sağlayan sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalar yürütüldüğünü ve bu hizmetler yürütülürken insan odaklı çalışmalar yapıldığını belirtti. Sosyal Belediyeciliğin bir diğer önemli ayağı da, kuşkusuz eğitim yatırımlarıdır. Biz, belediye olarak, gençlerimizin geleceğine yönelik yatırımlara da öncelik veriyoruz. Okullarımıza her türlü ekipman temininden tutun boya, badana, temizlik ve tadilat işlerini üstleniyoruz. Yetinmiyoruz, her türlü eğitici, öğretici, kültürel faaliyetlere ön ayak olup gerekli düzenlemeleri yapıyoruz." “Hayatımız boyunca iyilikten vazgeçmeyelim” diyerek nasihatte bulunan Çeleğen, şöyle devam etti: “Peygamber Efendimiz buyuruyor ki; ‘Sizin en hayırlınız insanlara en faydalınızdır.’ Başka bir hadiste de buyuruyor ki; ‘Komşusu açken, tok yatan bizden değildir.’ Bu şiar ile başta bütün hayırseverlerimize kurum ve kuruluşlarımıza, derneklerimize, Ekinözü İmam Hatip Anadolu lisemizdeki öğrencilerimize bölgemizdeki ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarına destek olan Miraç Tuna ve Selin Seyrek Hanıma teşekkür ediyorum. İnşallah bu hayırseverlerin sayısı artar. İnançla yapılan her hayrın büyük önemi vardır. Hayatımızın her safhasını iyilikle geçirmeliyiz. Hem dünya da hem ahirette saadete kavuşmanın yolu budur .”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.