Ekinözü Çocuklarımıza ilk eğitim evde başlar

Ekinözü Çocuklarımıza ilk eğitim evde başlar

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Ocak 2017 16:00
Ekinözü Çocuklarımıza ilk eğitim evde başlar

AK Parti İlçe Başkanı Şakalar Karne Dağıttı.

Yarıyıl karne tatili tüm yurtta olduğu gibi bugün Kahramanmaraş’ın Ekinözü İlçesi’nde AK Parti İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar’ın Abdurrahim Karakoç İlkokulu'nda öğrencilere karne vermesiyle başladı.

Abdurrahim Karakoç İlkokulu'nda yapılan yarıyıl karne tatili programına AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar, Okul Müdürü Ahmet Aslan, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı. 

 Öğrencilere karnelerini veren Şakalar , “Çocuklarımıza ilk eğitim evde başlar, okullarımızda devam eder. Bu karneler sadece çocuklarımızın değil aynı zamanda velilerimizi de ilgilendirmektedir. Karneler nasıl olursa olsun onlar bizim çocuklarımızın karneleridir” dedi.

eğitimin anne karnından başlayıp ölüme kadar devam eden bir süreç olduğuna dikkat çekerek, “ Yaşadığımız topluma, ailemize, dünyamıza ve en önemlisi de kendimize faydalı bir yaşam sürmek için eğitimin önemini anlamalı ve ilimin peşinden koşmalıyız. Peygamber Efendimiz SAV “ İlim öğrenmek her Müslümana farzdır. Allah, ilim öğrenmek amacıyla yola çıkan kimseye cennetin yolunu kolaylaştırır” hadisi ile İslam dininin eğitime verdiği önemi bir kez daha göstermektedir” dedi.

 Şakalar, karne ve karnelerdeki yer alan notların tek başına bir başarı ölçüsü olmadığının altını çizerek, “ Öğrencilerimiz karnelerini alıp eve gittiklerinde velilerimiz karne iyiyse tebrik etsinler, eğer olumsuz bir durum varsa; eksiğimiz, kusurumuz ne diyerek değerlendirmesini yapsınlar. Karne sadece öğrencinin değil, öğretmen, veli ve müdürlerin performanslarınızın bir göstergesidir.  Velilerimiz okul idaresi ve okul aile birliği ile bulunarak olarak koordineli bir şekilde hareket etmelidirler. Bu şekilde daha başarılı öğrenciler yetiştirerek, daha güzel bir gelecek oluştururuz” diye konuştu.  Eğitime olan destek ve yatırımların her zaman artacağını kaydeden AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar , “ AK Parti hükümetleri olarak eğitime ve eğitim hizmetlerinin kalitesini artırarak yavrularımızın donanımlı, kendilerine güvenen bireyler olması için çalışıyoruz. Biliyoruz ki eğitimli yavrularımız, geleceğimizi tesis edecek ve ülkemizi ileriye taşıyacaktır. 2016-2017 eğitim-öğretim yılını tamamlayarak bugün karnelerini alan tüm öğrencilerimizin keyifli ve verimli bir yaz tatili geçirmelerini diliyorum. Ayrıca sınavlara girecek öğrencilerimize de başarılar diliyorum. Geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın Ekinözü’nü Kahramanmaraş’ı ve ülkemizi daha ileriye taşıyacak hayırlı işlere imza atmaları için dua ediyorum” ifadelerinde bulundu. - 

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.