Ekinözü 'nde Referandum Çalışmaları Devam Ediyor

Ekinözü 'nde Referandum Çalışmaları Devam Ediyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mart 2017 11:30
Ekinözü 'nde Referandum Çalışmaları Devam Ediyor

AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar, referandum çalışmalarına Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güzel, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Hanifi Öncül ve Cuma Uygun ile Orta ören, Soysalı Mahallelerinde devam etti.

 Başkan Şakalar Beraberindekiler Orta Ören Mahallesi Muhtarı Sezanuş Ekici 'in ve Sosyalı Mahallesi Muhtarı Talip Taş  'ın Başkanlığında yapılan toplantıda mahalle sakinlerinin sorunları ve talepleri dinleyen Başkan Şakalar, sorunların çözümleri hakkında mahalle sakinleri ile istişarede bulundu. Mahalle sakinlerinin dilekleri genelde yolların onarılması ile ilgili oldu. AK Parti 16 Nisanda yapılacak referandum için saha çalışmalarını tüm hızı ile devam ettiriyor.

Esnaf ziyaretleri, ev ziyaretleri ve toplantılar, mahalle ziyaretleri ve mahalle toplantıları, gibi faaliyetler ile devam eden referandum çalışmaları kapsamında Mahallle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Şakalar ve beraberindekiler yapılması gereken hizmetlere dair notlar aldı, hemen halledilmesi mümkün olan problemlere ilişkin anında müdahalede bulunan Şakalar halledilmesi biraz daha zaman isteyen meseleler ile ilgili hususları kalem kalem not aldı.

Vatandaşlara referandumda neden 'evet' denilmesi gerektiğini detaylarıyla anlatan Başkan Şakalar , "Milletimizin bekası, devletimizin 2023-2053-2071 hedefleri için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni milletimize anlatacağız" dedi.

Önümüzde Referandum var. Referandumun öneminin iyi kavranılması gerekiyor. 15 Temmuz’u hep birlikte yaşadık. Yaşadığımız sıkıntıları, millete kurulan tuzakları, kimlerle işbirliği yapıldığını hep birlikte gördük. Bunlar daha önceleri de 80’de 70’de yaşandı. Bu saldırılar AK Parti iktidarlarında da hız kesmedi. AK Parti kapatılma ile karşı karşıya kaldı. Yüzde 95 ile de gelse siz iktidar olamazsınız denildi. Cumhurbaşkanımız onurlu duruşu ile dimdik ayakta durdu. Milletimiz de gereken desteği verdi ve ben inanıyorum ki bu desteğe devam edecek. Onlar, sendikaların, askerin, iş dünyasının hemen hemen tüm tarafların içine sızmayı başarmışlar. Devletin her kademesine sızılmış. Tüm bunlarla gerekli temizlik yapıldı, yapılmaya devam ediyor. AK Parti’nin 15 yıllık istikrarı hem Anayasa düzenlemeleri ile inanan insanların önü açıldı. Haksızlıkların önüne geçildi, geçilmeye devam ediliyor. Tüm bunları unutmamız lazım. Bu saldırılarda ülkemiz sadece ekonomik kayıplar yaşamadı. İnanç ve ifade özgürlüklerinde yaşamın genelinde kayıplar yaşandı. Hatta ticaret yapan insanlar “yeşil sermaye” diye fişlendiler. İşte bu yüzden niçin Cumhurbaşkanlığı sistemine geçmemiz gerektiğini çok iyi anlamamız gerekiyor. Eski düzenin devam etmesini isteyenler, işte karışıklıklardan faydalanan kitledir. İstedikleri zaman Anayasa’ya, yasalara, yargıya, işimize gelmeyen iktidarları gönderelim diyenlerdir. Bu referandum ile ülkede her şey baştan aşağıya değişecektir. Herkesin hesabı bozulacaktır” dedi.

Türkiye için 16 Nisan’da yapılacak olan referandumun önemine dikkat çeken Ekinözü Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güzel , “Biz belediye olarak vatandaşımızın hizmetindeyiz. , “Türkiye’nin istikbaline, istikrarına kastetmek isteyen hain çete ve ona benzeyen çeteler türediler. Ülkemizi hem içten hem de dıştan parçalamak ve kardeşkanı akıtmak için büyük bir senaryo yazıldı. Ancak kadirşinas insanımız bu senaryoyu bozdu. Vatandaşın vergisiyle alınan silahları sizlere yani vatandaşımıza doğrultanlara gerekli ders verildi. Milletimizi kutluyoruz. 15 Temmuz sonrasında meydanları doldurdunuz. Milyonlarca insanımız sokaklarda bir ay boyunca demokrasisine sahip çıkarken en küçük bir taşkınlık yaşanmadı. İnşallah 16 Nisan’da da biz kendimize yakışanı yapacağız” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.