Ekinözülü Şairler Antolojisi' çıktı

Ekinözülü Şairler Antolojisi' çıktı

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mart 2017 12:57
Ekinözülü Şairler Antolojisi' çıktı

Birçok şairi ve Yazarları yetiştiren Kahramanmaraş ’ın Ekinözü ilçesinde Elbistanlı Celalettin Kurt’un öncülüğünde hazırlan Ekinözülü Şairler Antolojisi görücüye çıktı

 Antolojide yer alan şairler bir araya gelerek, Ekinözüler Şairler Antolojisi kitabını Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen ’ne teslim aldılar.

Ekinözülü Şairler Antolojisini Şairler ve Kitabı hazırlayan Celalettin Kurttan teslim alan Belediye Başkanı  , “Bugün tarihi bir gün yaşıyoruz,  İlçemiz tarihinde bir ilk gerçekleştiriyoruz.   İlçemizden olup Yurt içinde ve Yurt dışında yaşayan 41 şairin 130 eserini bünyesinde barındıran 160 sayfadan oluşan Ekinözülü Şairler Antolojisini arkadaşlarımız çıkarmışlar bizlere teslim ettiler kendilerine böyle bir çalışmalarından dolayı teşekkür ederim dedi.

Başkan Çeleğen  ’  Bizlerin amacı Belediye olarak Ekinözülü şairlerimizi bir araya getirebilmekti. Bu amacımıza bir nebze de olsun kavuştuk diyebilirim. Kitabımızda içerik olarak her türlü şiir bulunuyor, serbest hece, ozan tarzı, aşık tarzı gibi türlerde şiirlere rastlamak mümkün.  Ekinözülü sevdalısı her bireyin alıp okuması gereken bir kitap olduğunu düşünüyorum” diye konuştu

Ekinözü İlçemiz bilindiği üzere Türkiye 'in ve Dünyanın önde şairlerinden Abdürrahim Karakoç, Bahattin Karakoç gibi ünlü şairlerin yanı sıra Edebiyatta gönül vermiş Bahtiyar Aslan gibi değerleri yetiştiren bir ilçe dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.