Ekinözü’nde sandıklardan rekor ‘Evet’ çıkacak

Ekinözü’nde sandıklardan rekor ‘Evet’ çıkacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Şubat 2017 10:14
Ekinözü’nde sandıklardan rekor ‘Evet’ çıkacak

AK Parti Ekinözü İlçe Teşkilatı Vatandaşlara Anaya Değişiklik Paketi ile ilgili soru ve cevapların yer aldığı kitapçıklardan dağıttı.

 

AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar Ekinözü İlçemizde 16 Nisana Partimizle Belediye Başkanımız Nursi Çeleğen’le Meclis Üyelerimizle, Muhtarlarımızla,  Partimize Gönül vermiş insanlarla birlikte Birlik ve beraberlik içersinde hızlı bir şekilde hazırlandık İlçemizde Vatandaşları, esnafları ve evleri tek tek dolaşarak halk oylamasında 'evet' için gerekli çalışmaları sürdürüyor.  16 Nisan'a kadar Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini tüm vatandaşlarımıza anlatacaklarını İfade eden Şakalar, Yeni sistem ile ülkemizde istikrarın, gelişmenin ve kalkınmanın daha hızlı ve daha sağlam olacağını ifade ediyoruz.

Şakalar “16 Nisan’da gerçekleşecek referandumda nasıl bir yol izleyeceğimiz belirlendik. Allah’ın izniyle 16 Nisan’a kadar Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini tüm vatandaşlarımıza anlatacağız. Yeni sistem ile ülkemizde istikrarın, gelişmenin ve kalkınmanın daha hızlı ve daha sağlam olacağını ve Referandum günü kurulacak sandıkları “Evet”lerle doldurmak istediklerini vurgulayan Şakalar, “ Ekinözü İlçemizde şimdiye kadar girdiğimiz seçimlerden AK Partimiz hep açık ara önde çıktı. Şimdiye kadar kırdığımız seçim rekorlarını 16 Nisan’da da kıracağız. Referandum akşamı Ekinözü’nde sandıklardan ‘Evet’ fışkıracak Güçlü Türkiye için Bize düşen, bu dava uğruna ahlak, erdem, dürüstlük ve inançla çalışmaktır. Bütün teşkilatla bu çalışmaları yapacağız. Biz de bu güç ve kudret vardır.  

Hayır diyenlerin Türkiye’nin gelişmesini ve kalkınmasını istemediğinin altını çizen Şakalar ,  “ Türkiye’nin kalkınmasını ve gelişmesini istemedikleri gibi yönetim gücünün milletin eline geçmesini de istemiyor. Gençlik kollarımız, kadın kollarımız ve ana kadememizden oluşan ve Belediye Başkanımız Nursi Çeleğen’le  Birlikte AK Parti Ekinözü İlçe Teşkilatı olarak 16 Nisan’a kadar gecemizi gündüzümüze katıp, referandumla yönetim gücünün milletimize geçmesi için durmadan yorulmadan çalışacağız. Referandum çalışmaları için Seçim Koordinasyon Merkezimizi (SKM) kurduk programlarla ‘Evet’in ne anlam taşıdığını Ekinözülü vatandaşlarımıza anlatıyoruz ve 16 Nisan akşamı sandıklar açıldığında AK Parti Ekinözü İlçe Teşkilatı yine farkını ortaya koyacaktır."

Rejim değişikliği söylemlerini eleştirerek, “Bazıları rejimin değişeceğini söylüyor. Bunlar tamamen yalan, yanlış, vatandaşı aldatmaya yönelik söylemlerdir. Türkiye’nin rejimi belli, 1923 yılında bedel ödenerek rejim değişti ve adı cumhuriyet oldu. O gün bu konuya sonsuza kadar nokta konuldu. Şimdi geldiğimiz durumda Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle ilgili referandum gerçekleşecek. Yani sistemde değişiklik olacak. 16 Nisan’da referandumdan çıkan evet ile istikrarı esas alan hükümet sistemi gelmiş olacak. Böylece daha güçlü, daha istikrarlı, tam bağımsız bir Türkiye’nin yolu açılacak Seçme yaşının düşürülmesi ile ilgili Şunları ifade eden Şakalar ‘’ toplumda ne yazık ki bir bilgi kirliliği mevcut. Muhalefet bu konuyu farklı şekilde yansıtmaya çalışıyor. Şu anda ülkemizde seçilme yaşı 25, fakat TBMM'de 25 yaşında milletvekilimiz yok. Ülke olarak çok genç bir nüfusa sahibiz ve genç nüfus bizim için değerli. Gençlerin önünü açmalıyız. Çok sayıda ülkede seçme yaşını 18'e düşürülmüş ve şu anda seçme yaşı dünya genelinde çoğunlukla 18'dir. Neden bizim ülkemizde olmasın? Seçilme hakkı verince herkes seçilecek diye bir kaide yok” değerlendirmesinde bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.