Ekinözü’nde TOKİ Başvuruları 30 Kasım 2017’ye kadar uzatıldı

Ekinözü İlçesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılması planlanan 128 konutla ilgili başvuruların 30 Kasım’a kadar uzatıldığı bildirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ekim 2017 13:41
Ekinözü’nde TOKİ Başvuruları 30 Kasım 2017’ye kadar uzatıldı

Ekinözü Belediyesi'nden yapılan açıklamada, TOKİ tarafından Ekinözü İlçe merkezine yapılacak 128 konutla ilgili başvuruların hızla devam ettiği, başvurusu sayısının yapılacak konut sayısını geçtiği belirtildi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Ekinözü Belediyesi işbirliği çerçevesinde ön talep toplama süreci 30 Kasım 2017 tarihi mesai sonuna kadar uzatıldığı belirtilen açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, şunları kaydetti: "Söz verdik yapıyoruz. Ekinözü İlçemizin çehresini değiştirmek için vatandaşlarımızın istekleri ve talepleri doğrultusunda yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Toplu konutlarla ilgili başvurular hızla devam etmekte. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile görüşmelerimiz sonuçunda başvuru tarihimizi uzattık. TOKİ ile birlikte Ekinözü’nde yeni bir pencere açıyoruz. Ev sahibi olmayan vatandaşlarımız kira öder gibi ev sahibi olacak. 2+1 ve 3+1 sosyal konutlarla da vatandaşlarımız, bütçelerine uygun ev sahibi olabilecek."

Çeleğen’’ Belediyemiz ve TOKİ işbirliği ile hayata geçecek toplu konut projesi, 128 konuttan oluşacak. Yatılı Bölge Okulu arka tarafında inşa edilmesi planlanan konutlar, 2+1 ve 3+1 olarak iki farklı tipte yapılacak. 2+1 konutlar için 2 bin, 3+1 konutlar için de 4 bin TL başvuru bedeli alınacak. Bu projenin ilçemize kazandırılması için başvuru tarihimizi uzattık. Kahramanmaraş nüfusuna kayıtlı herkes bu projeye başvurabilir. Proje ile ilgili gerekli olan genel şartları sitemiz aracılığıyla ve Başvuru için Belediyemize gelen hemşerilerimizle paylaşıyoruz. Bunun dışında daha detaylı bilgi almak isteyen hemşerilerimiz gerek telefon ile gerekse Belediyemize müracaat ederek gerekli bilgileri alabilirler. İnsanımızın en temel gereksinimi olan konut ihtiyacını karşılamak amacıyla bu ve benzeri projeleri ilçemize kazandırmak için çabalarımızı ve gayretlerimizi sürdüreceğiz. Ekinözü’müze hayırlı ve uğurlu olsun” değerlendirmesini yaptı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.