Elbistan KYK Yurt Binası'nın Yüzde 70'i Tamamlandı

AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Servet Okur, üniversite öğrencilerinin barınması noktasında büyük katkı sunacak olan 500 kişilik yurt inşaatının yüzde 70 oranında tamamlandığını söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Şubat 2023 15:36
Elbistan KYK Yurt Binası'nın Yüzde 70'i Tamamlandı

Başkan Okur, çalışmaların planlanan takvimde ilerlediğini belirterek, “Üniversite eğitimi için şehrimizi tercih eden gençlerimiz, evlerinin konforunu bu yurtta bulacak” dedi.
AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Servet Okur, yönetimi ile birlikte Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı üzerinde yapımı süren 500 kişilik öğrenci yurdu inşaatında incelemelerde bulundu. Başkan Okur, yüklenici firma yetkililerinden çalışmalarda gelinen son nokta hakkında bilgi aldı.
İnceleme sonrasında değerlendirme yapan Başkan Okur, 21 bin m² kapalı alana sahip olan yurt binasının 250 kız ve 250 de erkek öğrenciye barınma imkanı tanıyacağını ifade etti.

whatsapp-image-2023-02-01-at-14-10-08.jpeg

Yurt binasının sözleşme süresi içinde tamamlanması için azami gayret gösterildiğine değinen AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Servet Okur, “Geçtiğimiz yıl projelendirilen ve yapımına başlanan 500 kişilik KYK yurt binamızda inşaat çalışmaları sürüyor. Yüklenici firmadan aldığımız bilgilere göre şuanda tamamlanma oranı yüzde 70 seviyesinde. Kaba inşaatın büyük bölümü bitmiş durumda. İnce işçilikle ilgili çalışmaların bitirilmesi ile birlikte de yurdumuz kapılarını öğrencilerimize açacak inşallah” dedi.
Yurt binasının kazandırılması noktasındaki desteklerinden dolayı AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal’a teşekkür eden Başkan Okur, “Şehrimiz, eğitim altyapısı noktasında önemli yatırımlar aldı. Çocuklarımızın ve gençlerimizin modern eğitim yuvalarında öğrenim görmesi için yeni okullar kazandırıldı. Bu yurt binası da üniversite eğitimi için şehrimizi tercih edecek öğrencilere sıcak bir yuva olacak. Elbistan’ımıza hayırlı olsun. Sözleşme süresi 2023’te bitiyor ancak yüklenici firma bu yıl teslim etmeyi planlıyor. Bu yurt projesinde de bizlere büyük destek olan Bakanımız Sayın Mahir Ünal Bey’e Elbistanlı hemşerilerimiz adına sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.