ELBİSTAN'DA BİRLİK KARDEŞLİK İFTARI

Elbistan ilçe protokolü ve esnaf, Elbistan Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Elbistan Şubesi’nin ortaklaşa organize ettiği kardeşlik ve birlik iftarında bir araya geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Temmuz 2015 13:22
ELBİSTAN'DA BİRLİK KARDEŞLİK İFTARI

Bereket, hoşgörü, iyilik ve paylaşmanın doruğa çıktığı en özel zaman dilimi olan ramazan ayı dolayısıyla Elbistan İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Elbistan Şubesi tarafından bir iftar programı düzenlendi. Proma-Altınşiş Kafe’de gerçekleştirilen iftara, Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Şahin Kocaköse, Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre ile daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve esnaflar katıldı. 
Hep birlikte yenen iftar yemeği ve okunan duanın ardından katılımcılara hitaben bir konuşma yapan Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese ve katılımcılara teşekkür etti. Kaymakam Akkoyun, “Ramazan ayı, ilçemize, ülkemize ve tüm dünyaya hayırlar getirir, barışın ve huzurun artmasına vesile olur inşallah” dedi.
Elbistan İlçe Müftüsü Muhsin Demirel ise, iftar vermek ve oruç açtırmanın Peygamberimizin Müslümanlara bıraktığı en önemli sünnetlerden biri olduğunu söyledi. 

KAYNAK: İha

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.