Elektrikli süpürgeden öyle bir şey çıktı ki…

Elektrikli süpürgeden öyle bir şey çıktı ki…

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Ekim 2016 15:02
Elektrikli süpürgeden öyle bir şey çıktı ki…

Kahramanmaraş'ın Andırın İlçesi'nde, sahibinin onarması için tamirciye götürdüğü elektrikli süpürgenin içinden 7 fare yavrusu çıktı.

Kahramanmaraş'ın Andırın İlçesinde elektrikli ev aletleri tamiri yapan Battal Güzel'e, bir vatandaş arızalanan elektrikli süpürgesini götürüp tamir etmesini istedi. Arızanın nedenini bulmak için süpürgenin kapağını açan Güzel, 7 yavru fareyle karşılaştı. Fare yavrularını süpürgeden çıkaran Battal Güzel, onları ağaçlık alana bıraktı.

"AÇINCA ŞOK OLDUM"

Yavruların doğduktan sonra karınlarını doyurmak için başta kablolar olmak üzere plastik kısımları kemirdiğini ve süpürgenin de bu nedenle çalışmadığını belirten Güzel, şunları söyledi: "Mahallemizden bir vatandaşımız çalışmayan elektrikli süpürgesini getirdi. Süpürgenin içini açınca şok oldum. Çünkü içerisinde 7 tane fare yavrusu vardı. Fare sanırım buraya süpürgenin hortumundan girmiş ve yavrulamış. Özellikle buzdolabı, çamaşır makinesi, gibi elektrikle çalışan cihazlarda bu durumla sık sık karşılaşıyoruz. Ancak süpürgenin içerisinde bu durumla ilk defa karşılaştım."

1477130659-21c458.jpeg1477130658-1bf3e1.jpeg

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.