ELMALAR: "İSTİKRAR SÜRSÜN TÜRKİYE BÜYÜSÜN" DEDİ

Seçim çalışmaları kapsamında Elmalar Mahallesini ziyaret eden Ak Parti heyeti, mahallenin yoğun ilgisiyle bölgede adeta bir miting gerçekleştirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mayıs 2015 12:49
ELMALAR: "İSTİKRAR SÜRSÜN TÜRKİYE BÜYÜSÜN" DEDİ

Elmalı mahallesi sakinleri, bu ilginin Ak Parti'ye olan güven den kaynaklandığını dile getirerek, "İstikrar Sürsün Türkiye Büyüsün" dedi. 

Ak Parti, Dulkadiroğlu İlçesi'nde yürüttüğü seçim çalışmalarını büyük bir coşkuyla devam ettiriyor. Ziyaret ettiği tüm bölgelerde yoğun ilgiyle karşılanan Ak Parti heyeti, Elmalar mahallesinde ise adeta bir miting gerçekleştirdi.

Elmalar mahallesinde gerçekleştirilen toplantıya; Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Av. Veysi Kaynak, İl Başkanı Av. Metin Doğan, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Kahveci, Gençlik Kolları, Kadın Kolları, Dulkadiroğlu Belediye Meclis Üyeleri ve partililer katıldı.

Coşkulu kalabalığa seslenen Ak Parti İl Başkanı Av. Metin Doğan, "Bizleri böyle güzel bir atmosferde karşılayan ve bu meydanı dolduran değerli Elmalı mahallesi sakinlerine teşekkür ediyorum. Bu coşku ve sevgi Ak Parti'ye duyulan güveni göstermektedir" dedi.

Ak Parti iktidarıyla birlikte Türkiye'nin her konuda büyüyerek güçlendiğini anlatan Doğan, bu büyüme ve güçlenmenin devam etmesi için 7 Haziran seçimlerinde Ak Parti'nin daha güçlü çıkması gerektiğini ifade etti. Bu nedenle gece gündüz, dur durak bilmeden çalıştıklarını anlatan Doğan, özellikle Elmalar mahallesinin güçlü desteğinin kendileri için çok önemli olduğunun altını çizdi.

Doğan'ın ardından bir konuşma yapan Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Av. Veysi Kaynak'ta Elmalı mahallesi sakinlerine eski Türkiye'yi hatırlatarak Ak Parti hükümetinin yaptığı icraatları anlattı.

Kaynak, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Elmalar mahallesinde oluşan coşku bizleri son derece mutlu etti. Bu dönem çok daha güçlü desteğe ihtiyacımız olduğunu her fırsatta dile getiriyoruz. Elmalar mahallemizin de bu anlamda şu tabloyla bizlere büyük destek vereceğini bir kez daha görmüş olduk. Bu güzel mahallemizin Kahramanmaraş'ın çok önemli bir parçası olduğunu belirtmek istiyorum. Özellikle hayvancılıkta Kahramanmaraş'ın önemli bir ihtiyacını karşılıyor. Biz de hükümet olarak tarım ve hayvancılıkta bölgemize önemli teşvikler kazandırdık. Dulkadiroğlu belediyemiz de mahallemize çok önemli hizmetler gerçekleştirdi. Bu hizmetler artarak devam edecek. Mahallemizin diğer sorunlarını gidermek için de elimizden geleni yapacağımızı ifade etmek istiyorum."

Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici'de programda bir konuşma yaparak Elmalar mahallesine coşkulu karşılama ve miting havasında geçen atmosfer için teşekkür etti. 

 

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.