Emniyet araç filosunu güçlendirdi!

KAHRAMANMARAŞ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ, YENİ HİZMET ARAÇLARINI KURBAN KESİMİ, TOPLU DUA TÖRENİNİN ARDINDAN TESLİM ALDI

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ekim 2015 16:51
Emniyet araç filosunu güçlendirdi!

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü’ne tahsis edilen ve hayırsever iş adamları tarafından alınan yeni model araçlar düzenlenen törenle ekiplere teslim edildi. 
Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen tören, kurban kesimiyle birlikte yapılan dualarla başladı.
Ardından Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz ve beraberindekiler, temsili açılış kurdelesi keserek, yeni hizmet araçlarını incelediler.
1 adet TOMA, 2 adet akrep, 1 adet zırhlı personel taşıyıcısı, 3 adet motosiklet, 3 adet otomobil, 16 adet hafif ticari araçla birlikte Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü bu yıl, araç parkına 40 yeni hizmet aracı dahil etti.
Teslim alınan yeni araçlar hakkında açıklama yapan Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, “Araç filomuzu yeniledik, toplamda bu yıl 40 tane yeni araçla beraber. Araçlarımızın bir kısmını ilçelerimizde bir kısmını merkezde kullanacağız. Bu araçlarla beraber 5 tane daha yeni asayiş ekibi oluşturduk. Toplam ekip sayılarımızı artırdık. Bundan sonraki süreçte ildeki asayiş olaylarını daha iyi hissettireceğini düşünüyorum. Özellikle ilimizin merkez olarak tabir ettiğimiz bölgelerinde yeni ekiplerimizi görevlendireceğiz. Daha iyi hizmet etmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

KAYNAK: İha

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.