Emre Çolak Fenerbahçe'ye söylentisi!

Emre Çolak Fenerbahçe'ye söylentisi!

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Aralık 2016 10:10
Emre Çolak Fenerbahçe'ye söylentisi!

Deportivo'nun sezon başında bedelsiz olarak Galatasaray'dan aldığı Emre Çolak'a Fenerbahçe'nin talip olduğu iddia edildi.

İspanya'dan bomba gibi bir iddia geldi... Deportivo'nun sezon başında bedelsiz olarak Galatasaray'dan aldığı Emre Çolak'a Fenerbahçe'nin talip olduğu iddia edildi.

İspanyol Cadena Cope radyosunda yer alan iddiaya göre sarı-lacivertli yöneticiler milli maç için İstanbul'a geldiği sırada Emre'ye transfer teklifinde bulundu.
Uzun süredir 10 numara arayan Fenerbahçe'nin bu teklifine ise Deportivolu oyuncu "olumlu" cevap verdi.

Fenerbahçe daha sonra Deportivo ile temas kurdu. İspanyol ekibi Emre için 7.5 milyon Euro'su nakit olmak üzere bonuslarla beraber 10 milyon Euro talep etti.
Fenerbahçe, Deportivo'ya bu transferden çekildiğini bildirmesine rağmen İspanyol ekibinin Emre'yi elinde tutamayacağını düşündüğü için bir süredir Lens'te forma giyen Abdellah Zoubir'i takip ettiği de iddia edildi.

Emre Çolak kimdir?
25 yaşındaki Türk yıldız sezon başında bedelsiz olarak Galatasaray'dan Deportivo'ya transfer oldu. Galatasaray altyapısında yetişen Emre Çolak, 2009 yılından beri sarı kırmızılı takımın formasını giyiyordu.
Emre Çolak, bu sezon Deportivo formasıyla 11 maça çıktı ve 1 gol atıp, 4 asist gerçekleştirdi.

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.