‘En güvenli yatırım altın’

‘En güvenli yatırım altın’

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Haziran 2017 15:40
‘En güvenli yatırım altın’

Dicle Kuyumculuk İşletme Sahibi Fırat Köse Kahramanmaraş’ta kuyumculuk sektörünü gazetemize değerlendirdi. Kahramanmaraş’ın kuyumculuk olarak atölye ve vitrin piyasasında Türkiye’de ciddi bir yüzdeye sahip olduğunu belirten Fırat Köse, Kahramanmaraş’ın Türkiye ve Ortadoğu’ya üretim yaptığını söyledi.

Kahramanmaraş’ın sektörde gurur duyulan bir şehir olduğunun altını çizen ve güncel altın fiyatları hakkında bilgi aktaran Fırat Köse; “altın piyasasındaki dalgalanma sadece Türkiye’de değil dünyanın her yerinde yaşanıyor. Siyasi ve doğrudan savaşlar altın fiyatlarındaki dengesizlikleri sürekli tetikliyor. Malum ülkemizde bir darbe kalkışması yaşandı. Milletimizin kararlılığı sayesinde bunu çok iyi atlattık. Ama bu girişimin ekonomi anlamında ülkemize çok zararı oldu. Ülkemiz bir istikrara girdi. Ve istikrar olduğu sürece altın her zaman en güvenli yatırımdır.” dedi.

Vatandaşların altın alışverişinde fiyatlardan çekinmemeleri gerektiğini belirten Fırat Köse; Altının geleceği her zaman değerlidir. İnsanlık var oldukça altın hiçbir zaman değer kaybetmeyecektir. Vatandaşlarımızın altının fiyatlarını yüksek bulmaları ve alışveriş yapmamaları bizi kötü anlamda çok etkiliyor. Vatandaş altın alışverişine yaklaşmadığı zaman biz iş yapamıyoruz. Vatandaşlarımızın bilmediği bir konu var; altının değeri tüm dünyada aynıdır. Yatırımdan asla vazgeçilmemelidir.” diyerek sözlerine son verdi.

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.