Engelleri birlikte aşacağız

Engelleri birlikte aşacağız

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Haziran 2017 15:18
Engelleri birlikte aşacağız

Bedensel Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde iftar programı düzenleyen Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, "Bedensel engelli kardeşlerimizi hiçbir zaman yalnız bırakmadık ve bırakmayacağız. Tüm engelleri onlarla birlikte tek tek aşacağız" dedi.

Dulkadiroğlu Belediyesi'nin geleneksel iftar sofrası dün Kahramanmaraş Bedensel Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği önünde kuruldu. Engelliler ile birlikte ailelerinin de katıldığı iftar programında konuşan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, engellilere verdikleri değeri hatırlatarak her konuda onların yanında olduğunu söyledi.
Ramazan ayında farklı bölgelerde iftar sofraları kurduklarını hatırlatan Başkan Okay, bu güzel sofralardan bir tanesini de bedensel engelliler ile birlikte kurduklarını hatırlattı. Engellilerin toplumda özel bir yere sahip olduğunu anlatan Başkan Okay, onların hayatlarını kolaylaştırmak için bir çok çalışmaya imza attığının da altını çizdi.

d-001.jpg
Başkan Okay, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Dulkadiroğlu Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımıza yönelik bir çok hizmete imza attık. Bunların başında her türlü engele rağmen alnının teriyle emeğini kazanmaya çalışan vatandaşlara yaptığımız emek evleri geliyor.  Yine bedensel engellilere yönelik engelli asansörü, akülü araç şarj istasyonları ve engelliler hizmet masamızda bölgemizde hizmet vermektedir. Çeşitli kampanyalar düzenleyerek engellilerimizin daima yanında olduk. Bundan sonraki süreçte de bu özel vatandaşlarımızla bir arada olmayı sürdüreceğiz. Her koşulda onların yanındayız ve destekçisiyiz."
Başkan Okay'ın konuşmasının ardından Kahramanmaraş Bedensel Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Çınar'da güzel düşüncelerinden dolayı Başkan Okay'a teşekkür etti. Dulkadiroğlu Belediyesi'nin her zaman yanlarında olduğunu hatırlatan Çınar, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Başta sayın başkanım olmak üzere tüm Dulkadiroğlu Belediyesi çalışanlarına teşekkür ediyorum. Her zaman bizlerin yanında oldular. Bu güzel iftar sofrasını da bizlerin bu mütevazi mekanına kurdukları için de ayrıca teşekkür ediyorum."

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.