ERAL BİLGİSAYAR MAKSİMUM SAYIDA FİRMAYI AKINSOFT İLE TANIŞTIRACAK

AKINSOFT markası ile tanınan Akın Yazılımın bölge bayi, olan Eral Bilgisayar; Windows ve Web tabanlı 120'nin üzerinde program arşivini, on binlerce kullanıcısına sektörel paket programları, ticari otomasyon sistemleri ve ERP çözümlerini sunuyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 00 0000 00:00
ERAL BİLGİSAYAR MAKSİMUM SAYIDA FİRMAYI AKINSOFT İLE TANIŞTIRACAK

   Ayrıca bilişim sektörüne hizmet vermek amacıyla 2004 yılında hizmete giren Eral Bilgisayar, satış, teknik servis ve yedek parça desteği, güvenlik kamerası ve alarm  Sistemleriyle de hizmet veriyor.

Eral Bilgisayar Yazılım San. Ve Tic. Ltd Şti. Müteşebbis iki yatırımcı tarafından 2004 yılında Kahramanmaraş’ta Erdal Keçecioğlu ve Ali Rıza Taşdemir tarafından kuruldu. Firmalarının bugün 12 ilçeye hizmet götürdüklerini ifade eden Şirket Müdürü Erdal Keçecioğlu "Akınsoft olarak yaptığımız bakım anlaşmasıyla müşterilerimize 7 gün 24 saat yerinde ve garantili teknik servis hizmeti sunuyoruz.  Faaliyetimize doğrudan bilgisayar satış ve teknik servis hizmeti vererek başladığımız yolda, Akınsoft Ailesine katılarak faaliyetimizi taçlandırdık.”

Bölgesel olarak bayi ağı yapılanmasıyla faaliyetimizi 12 ilçede yürütüyoruz ve ERP çözümlerimizi sürekli gelişen ve değişen pazar şartları ile kullanıcı istek ve beklentilerine göre sürekli yeniliyoruz.

Kendilerini sürekli güncelleyerek hizmet ağlarını genişlettiklerini söyleyen Keçecioğlu “Ağırlıklı olarak sanayi kuruluşlarına yönelik çalışmaktayız, "Herhangi bir tesiste yaşanacak yazılımsal bir sıkıntı durumu’ üretim, zaman ve para kaybı demektir. Bizimle çalışan firmalara yönelik yaptığımız çalışmalar neticesinde ortaya çıkabilecek sorunları önceden ön görüp müdahale edebiliyoruz. Bu sayede total maliyetleri minimize ediyor ve zamandan ciddi tasarruf sağlıyoruz. Bu hizmetimizi yerinde, uzaktan veyahut telefonla gerçekleştirme imkânlarına sahibiz. Bu itibarla anlaşmamız gereği 12 saat içerisinde, aksi halde maksimum 24 saat içerisinde müdahale ederek sorunları yok ediyoruz." diye konuştu.

Daha önceki dönemlerde yapmış olduğumuz tanıtım faaliyetlerini artırarak daha fazla firmanın Akınsoft’u tanımasını hedeflemekteyiz. Bu itibarla bölge bayii’ olarak faaliyete başladığımız günden bu yana, firmalara verildiğimiz hizmetin katkısıyla sürekli geliştiğini gördük.

Akınsoft ailesi olarak 2013 yılının son döneminde de gelişmeye ve geliştirmeye devam ettik ‘Akınsoft Çözüm Ortağı’ yapılanması ile bayi kalitelerini artıracağız, “Özellikle çözüm ortaklarının online eğitim, sınav ve sertifikasyon sistemi ile bilgi seviyelerinin artırılması çözüm ortaklarının performanslarında artış yakalamamızı sağladı. Diyerek şöyle konuştu.

Keçecioğlu ”Daha önceki dönemlerde yapmış olduğumuz bu çalışmalar ile tanıtım faaliyetlerini hızlandırıp artırmıştık fakat, en önemli hedef çözüm ortaklarının eğitimlerini artırmak, moral ve motivasyonlarını yükseltici faaliyetler planlamak ve müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşımak olacaktır. “Bu çalışmalarımızla maksimum sayıda firmayı Akınsoft ile tanıştırmayı hedeflemekteyiz” dedi.

Alanında uzmanlaşmış 10 kişilik ekip ile hizmet vermekteyiz ve gelen taleplere daha hızlı yanıt verebilmek için personel sayılarını her yıl artırmaktayız, bu yöndeki yatırımlarının devam edeceğini kaydetti.

Akınsoft’un kullanıcılarının talepleri doğrultusunda Ar-Ge çalışmaları neticesinde “Yeni ürünleri olan ‘Akınsoft Robotik Çalışmalar’ ile Türkiye’de bilişim alanında en başarılı firma. Yakın tarihte de bu yeni ürünlerin seri üretimine geçmeyi hedefliyor. Biz de Akınsoft ailesi olarak büyük bir gurur ve heyecanla bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.