Erdoğan'dan teşkilatlara ve belediyelere uyarı: Yanlışa tahammülümüz yok

Erdoğan'dan teşkilatlara ve belediyelere uyarı: Yanlışa tahammülümüz yok

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Temmuz 2017 10:59
Erdoğan'dan teşkilatlara ve belediyelere uyarı: Yanlışa tahammülümüz yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında konuştu. AK Parti teşkilatlarına uyarıda bulundu, "Teşkilatlar, belediyeler eğer bizim dava idraki ile hareket etmiyorsa bize zarar veriyorlar ve zarar veren kardeşlerimizi de uyarıyorum kusura bakmasınlar, biz uyarmadan kendileri bu uyarıyı yapsınlar ve adımı atsınlar" dedi.

 

ZARAR VERENLER UYARILDI

AK Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tüm teşkilata uyarılarda bulundu. Erdoğan, yaptığı konuşmada "Teşkilatlar, belediyeler  eğer bizim dava idrakiyle hareket etmiyorsa bize zarar veriyor demektir. Zarar veren kardeşlerimizi de uyarıyorum, kusura bakmasınlar. Bedeli ödenemeyecek yanlışlara tahammülümüz yok" dedi. 

2019 BİR KIRILMA NOKTASIDIR

Cumhurbaşkanı Erdoğan," 2019 bir kırılma noktasıdır. AK Parti olarak bizim kendimizi yenilememiz gerekiyor. Önce şu hareket kendi içinde birbirini sevmesi gerekir. Birbiriyle dayanışma içinde olması gerekir.  Bize ne oluyor ki kendi içimizde birbirimizde birbirimize karşı çalım atıyoruz. Bize ne oluyor ki birbirimize karşı farklı nazarlarla bakıyoruz “ diye konuştu.

YORULAN KENARA ÇEKİLSİN

AK Partili vekillerle görüşen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim için tatil milletle beraber olmaktır. Yorulan varsa kenara çekilsin" diyerek teşkilata çağrı yaptı.

Erdoğan, "Bu yıl sonuna kadar il teşkilatlarımız, ilçe teşkilatlarımız, belde teşkilatlarımızın tamamını güncelleyeceğiz. Yeniden gözden geçireceğiz; çünkü ortada bir metal yorgunluğu var. Bunu aşmamız lazım. Onun için de çok daha dinamik ekiplerle inşallah 2019'a hazırlanmamız gerekiyor” diyerek teşkilatlara mesaj verdi.

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.