Erkır Medya’dan Başkan Görgel’e ziyaret

Erkır Medya Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Kır, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Fırat Görgel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Aralık 2020 18:27
Erkır Medya’dan Başkan Görgel’e ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen 7. Olağan il kongresinde Ak Parti Kahramanmaraş il Başkanı seçilen Av. Fırat Görgel’e, Yenişafak, Yeniakit, Milli Gazete, Milat Gazetesi Kahramanmaraş İl Temsilcisi ve  Erkır Medya bünyesinde faaliyet gösteren Maraştan Gazetesi İmtiyaz Sahibi Erdal Kır, Maraştan Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mücahit Dalkara ve Maraştan Gazetesi Editörü Mücahit Kır hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Görgel, Kahramanmaraş’ta yapılması gereken gereken tüm projeleri yakından takip edeceğini, bunun için sıkı bir çalışmaya start verdiklerinin altını çizdi. Öte yandan Görgel, vatandaşlarla birebir görüşerek onların sıkıntılarını, taleplerini dinleyerek çözüme kavuşturduklarını söyledi.

erkir-medya’dan-baskan-firat-gorgel’e-ziyaret.jpg

Devam eden pandemi sürecinde vatandaşların maske, mesafe ve hijyen kurallarına çok dikkat etmesi gerektiğine de bir kez daha dikkat çeken Görgel, son günlerde Kahramanmaraş’ta vaka sayılarının azaldığını da belirtti. Tedbirlere dikkat edildiği takdirde normalleşme sürecine 15 Ocak 2021 tarihi itibariyle geçilebileceğini öngördü.

Erkır Medya ailesi olarak AK Parti İl Başkanlığına seçilen Av. Fırat Görgel’e yeni görevinde başarılar dileriz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.