Erkoç: İstiklal mücadelemiz bitmedi

Erkoç: İstiklal mücadelemiz bitmedi

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ağustos 2016 11:16
Erkoç: İstiklal mücadelemiz bitmedi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Mesajında, 30 Ağustos'un Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Başkomutanlığındaki ordularımızla kazandığımız, Kurtuluş Savaşımızın en büyük zaferinin 94'üncü yıldönümü olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç, bu şanlı zaferin tarihe gömülmek istenen bir milletin, adeta küllerinden yeniden doğuşunun, uçurumun kenarından dönerek kendisine yeni bir yol çizişinin ifadesi olduğunu kaydetti.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın aynı zamanda son devletimiz olan Türkiye Cumhuriyetimizin de müjdecisi olduğunu belirten Erkoç, mesajına şöyle devam etti:

Tarihi zaferlerle dolu aziz Milletimizin ve sevgili Kahramanmaraşlı hemşehrilerimin 30 Ağustos Zafer Bayramını gönülden kutluyorum. Büyük Taarruzla, Kurtuluş Savaşımızı zafere ulaştıran yol açılmış ve ardından Cumhuriyetimizi kurmuş olmakla birlikte, istiklal ve istikbal mücadelemiz bitmemiştir. Cumhuriyet tarihi boyunca devletimizle halkımızın bağlarını zayıflatmaya yönelik tüm çabalara rağmen, milletimiz daima ülkesine sahip çıkmış, bu uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçınmamıştır. Aziz milletimiz, bu fedakârlığın en büyük örneğini bu topraklarda bugüne dek gördüğümüz en büyük ihanetin, en büyük vatan hainliğinin, bu ülkeye yapılmış en büyük kötülüğün yaşandığı 15 Temmuz 2016 gecesi göstermiştir. 15 Temmuz’da aziz milletimiz, Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde uçaklara, tanklara, bombalara karşı yüreklerini, bedenlerini ortaya koyarak kanlı darbe girişimini ve ülkemizi işgal planını boşa çıkarmış ülkemizin ve coğrafyamızın tarihini değiştirmiştir.

Fetullahçı Terör Örgütü üzerinden uyguladıkları çok uluslu işgal ve iç savaş planı deşifre olan düşmanlarımız, kahpe düzenlerinin bekası için bütün güçlerini seferber edip, ülkemizi dize getirmek, teslim almak ve iç çatışmalara, kimlik kavgalarına sürüklemek için her türlü saldırı yöntemini kullanarak bütün terör örgütlerini seferber etmişlerdir. FETÖ ile ülkemizi ele geçirmeye çalışanlar şimdi PKK ile DEAŞ ile saldırıyorlar. Devletimizi zaaf içinde gösterip güvensizlik ortamı oluşturmak için her yola başvuruyorlar.

Fakat Allah’ın izniyle bunu başaramayacaklar, dünya mazlumlarını gür sesi Türkiye Cumhuriyeti devletini yıkamayacaklar, vatanımızı parçalayamayacaklar, aziz milletimizi bölemeyecekler, bayrağımızı indiremeyecekler, ezanlarımızı susturamayacaklar, bin yıldır yürüdüğümüz bu yoldan bizi geri döndüremeyecekler. Bin yıldır bu coğrafyada nice düşmanları yenmiş, nice ihanet çetelerini çökertmiş olan aziz milletimiz, Türkiye düşmanlığı yapan ve ülkemizde istikrarsızlık oluşturmak isteyen “Üst Akıl’ında” onların maşası haline dönüşen FETÖ, PKK veya DEAŞ kim olursa olsun tüm terör örgütlerin de Allah’ın izniyle üstesinden gelecektir. Bunun için ihtiyacımız olan tek şey, birliğimizi, beraberliğimizi, dayanışmamızı güçlendirmek, iç ve dış tüm düşmanların karşısına tek vücut olarak çıkmaktır.

Türkiye düşmanlarının ve vatan hainlerinin ülkemizde siyasi istikrarsızlık oluşturmak içi, daha önce Diyarbakır, Van, Elazığ, Bitlis, Gaziantep ve son olarak da Cizre’de alçakça, haince ve kalleşçe gerçekleştirdiği terör saldırılarını lanetliyorum. Terör saldırılarda hayatını kaybeden emniyet ve silahlı kuvvetler mensuplarımızla, vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, aziz milletimize sabır ve metanet diliyorum.

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.