Eshab-ı Kehf Ödülleri sahiplerini buldu

Eshab-ı Kehf Ödülleri sahiplerini buldu

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Şubat 2017 15:37
Eshab-ı Kehf Ödülleri sahiplerini buldu

Bu yıl ESVED (Eshab-ı Kehf Vakıf Kültür Eğitim ve Araştırma Derneği) tarafından 10. düzenlenen ve Azerbaycan, Suudiarabistan,Özbekistan’dan iş adamlarının katılımları ile uluslararası statü kazanan Eshab-ı Kehf Ödülleri Ankara Metropolitan Hotelde  düzenlenen bir porogramla sahiplerini buldu.

 

Kahramanmaraş ve Türkiye’de önemli yere sahip olan Eshab-ı Kehf ten adını alan10.uluslararası  Eshab-ı Kehf ödülleri 20 ilden ve yurtdışından katılan iş,siyaset,sanat,basın, bürokrat  ve spor camiasını bir araya getirdi.

Geceye damgasını vuran isim genç iş adamı eren Şar oldu. Yılın İş adamı seçilen Eska Grup başkanı Eren Şar yaptığı projeler ve eğitime katkıları ve şehit gazi ailelerine yardımları ve sosyal projeleri ile dikkatleri üstüne çekmişti. İkinci kez iş adamı ödülüne layık görülen Eren Şar konuşmasıyla katılımcılardan büyük alkış aldı.

Sunumunu Afitap Değermenci ve Kemal Yılmaz ın yaptığı gecede; Yılın Bakanı Ödülünü Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak,Milletvekili ödülünü,İlker Çitil,Oğuz Tor,Mustafa Serdengeçti,Jülide Sarıeroğlu,Bürokrat Ödülünü Kamu Hastaneleri Gn.Müdürü,Prof.Dr.Alper Cihan,özel ödülü kültür  ve turizm bakan yrd. Hüseyin Yayman,Siyasetçi Ödülünü Ayşe Kara,Suudi Arabistandan Geylan Al Watani,Azarbaycandan Hacı QULİYEV,Kenan Rahimov,Özbekistandan Nazlı Baran,onur ödülünü Salih Küsmüş,Yılın stk sı Maden iş Gn. Başkanı Nurettin Akçul,yılın Müteahhidi AYD yapı Nurettin Aydın,girişimci ödülü Nurettin Kıdıman yılın sporcusu olimpiyat şampiyonu Taha Akgül,Emel Şefaat Alibıyıkoğlu,Eyüp Ceren,Nuray Başaran,Murat Aydın ödül alan isimler oldular

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.