Eşiyle Yasak İlişki Yaşayan Eniştesini Öldürdü

Eşiyle Yasak İlişki Yaşayan Eniştesini Öldürdü

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Temmuz 2017 15:07
Eşiyle Yasak İlişki Yaşayan Eniştesini Öldürdü

Bolu'nun Dörtdivan İlçesi'nde tavuk çiftliğinde çalışan 36 yaşındaki Hasan Mitili'yi, kayınbiraderi aynı yaştaki Hasan Adıyaman'ın öldürdüğü ortaya çıktı.

 

Bolu'nun  Dörtdivan İlçesi'nde tavuk çiftliğinde çalışan 36 yaşındaki Hasan Mitili'yi, kayınbiraderi aynı yaştaki Hasan  Adıyaman'ın öldürdüğü ortaya çıktı. Gözaltına alınan ve olay yerinde keşif yaptırılan Hasan  Adıyaman, eniştesini eşiyle ilişki yaşadığı için öldürdüğünü ileri sürdü.

İlçedeki tavuk çiftliğinde çalışan Hasan Mitili, çiftliğin yanındaki evinde önceki gün pompalı tüfekle başından vurularak öldürüldü. Silah sesini duyan komşularının haber vermesiyle gelen polis ekibi, cinayetle ilgili soruşturma başlattı. Yapılan çalışma sonunda cinayet şüphelisi olarak Hasan Mitili'nin  Kahramanmaraş'ta yaşayan kayınbiraderi Hasan  Adıyaman gözaltına alındı.

Adıyaman'ın, olay günü  Kahramanmaraş'tan otomobille gelerek evde eniştesiyle tartıştığı ve başına pompalı tüfekle ateş ederek öldürdüğü belirlendi.  Adıyaman'ın, tüfeği de çiftliğin yakınındaki gölete atarak kaçtığı saptandı.

esiyle-yasak-iliski-yasayan-enistesini-oldurd-9876183_o.jpg

'BACAĞINA SIKACAKTIM ÖLÜMLE SONUÇLANDI'

Kahramanmaraş'tan  Bolu'ya getirilen  Adıyaman, İl  Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri ardından  Gerede Adliyesi'ne sevk edildi. Savcılık sorgusunda cinayeti itiraf eden Adıyaman, eniştesi Hasan Mitili'nin eşiyle yasak ilişki yaşadığını, birlikte yaklaşık 40 gün kadar kaçtıklarını, bunu öğrenince eşinden boşandığını söyledi. Ancak eniştesine öfkesinin geçmediğini, çalışmak için  Bolu'ya geldiğini öğrenince de peşinden gittiğini anlatan  Adıyaman, "Kahramanmaraş'tan çalıştığı kümese geldim. Onu öldürme kastım yoktu. Sadece dövüp en fazla bacağına sıkacaktım ama ölümle sonuçlandı" dedi.

OLAY YERİNDE KEŞİF

Savcılık sorgusu ardından Cumhuriyet Savcısı eşliğinde olay yerinde keşif yaptırılan  Adıyaman, cinayeti soğukkanlılıkla anlattı. Aracını kümesin girişine bıraktığını anlatan  Adıyaman, "Daha sonra yürüyerek kümeste çalıştığı yere gittim. Kümesin yanındaki evde yaşanan tartışmanın ardından onu öldürdüm. Daha sonra geldiğim yere doğru koşarak gittim. Aracıma binerek uzaklaştım. İleride gölet kenarında durarak tüfeği sazlıklara doğru attım. Kendime sıkacaktım ama yapamadım. Tüfeği atarak kaçtım" diye konuştu.

Zonguldak ve  Kocaeli  Emniyet Müdürlüğü'nden gelen dalgıç ekibi gölette ve sazlık bölgede tüfeği bulmak için çalışma başlatırken cinayet zanlısı tekrar  Gerede Adliyesi'ne götürülerek nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.