Eski Yollar, Yeni Yüz: Eyüp Sultan Mahallesi'nde Dulkadiroğlu Belediyesiyle Yeniden Asfaltlanıyor!

Dulkadiroğlu Belediyesi, Eyüp Sultan Mahallesi'nde yolları güzelleştirmek için asfalt yenileme çalışmalarına devam ediyor. Güvenli ve konforlu bir ulaşım için çalışıyoruz!

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ekim 2023 16:19
Eski Yollar, Yeni Yüz: Eyüp Sultan Mahallesi'nde Dulkadiroğlu Belediyesiyle Yeniden Asfaltlanıyor!

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Eyüp Sultan Mahallesi'nde önemli bir asfalt yenileme çalışması gerçekleştirdi. Kış mevsimi öncesinde yolların daha güvenli hale getirilmesi amacıyla hızla ilerleyen ekipler, İstasyon Mahallesi'ndeki çalışmaların ardından Eyüp Sultan Mahallesi'nde de asfalt döşeme işlemine başladı. Doğalgaz ve diğer alt yapı projelerinin yarattığı yıpranmalara karşı asfalt serimi gerçekleştiren ekipler, bu önemli çalışmanın ilçe genelinde devam edeceğini duyurdu.

eyup-sultan-mahallesinde-yepyeni-yollar-dulkadiroglu-belediyesi-asfalt-yenileme-calismalarina-hiz-kesmeden-devam-ediyor.jpg

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, ekiplerin yoğun çabalarını vurgulayarak şunları belirtti: “Mahallelerimizde ulaşım kalitesini artırmak için ekiplerimiz titizlikle çalışmalarını sürdürüyor. Eyüp Sultan Mahallesi'nde de bozulan yollar için asfalt serimi yapıldı. Geçtiğimiz hafta İstasyon Mahallesi'nde benzer bir çalışmayı tamamlamıştık. Bu hafta ise Eyüp Sultan Mahallesi'nde alt yapı projelerinden kaynaklanan yolları onarmak için buradayız. Yol yenileme çalışmalarımız kış aylarına kadar aralıksız bir şekilde devam edecek.”

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.