EXPO 2023: Kahramanmaraş'ın Zengin Kültürü Dünyaya Açılıyor!

EXPO 2023'te Kahramanmaraş, kültür, turizm ve doğal güzelliklerle parlıyor! Başkan Mahçiçek: Kahramanmaraş'a yakışan işlerle dolu bir etkinlik atmosferi sunuyoruz.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ekim 2023 10:44
EXPO 2023: Kahramanmaraş'ın Zengin Kültürü Dünyaya Açılıyor!

Başkan Mahçiçek, EXPO 2023 Sergi Alanı'ndaki ulusal ve uluslararası bahçeleri gezdikten sonra yaptığı açıklamada, "Belediyelerimiz gerçekten Kahramanmaraş'a yakışanı yapmış. Bundan sonra Kahramanmaraş'a yakışan çok işler yapılacak inşallah. Hep beraber en güzel atmosferle, en güzel eserleri, en güzel etkinlikleri Kahramanmaraş’ımızda düzenleyeceğiz" dedi.

EXPO 2023, Kahramanmaraş'ın kültürel değerlerini, turizmini, gastronomisini, sanayisini ve doğal güzelliklerini tanıtmak için ülkeleri ve şehirleri bir araya getiren büyük bir etkinlik olarak görülüyor. Başkan Mahçiçek, Onikişubat Belediyesi'nin EXPO 2023'ün mimarı olduğunu ve bu süreçte Kahramanmaraş'ın çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacağını vurgulayarak, belediyelerin bu organizasyona büyük destek verdiğini belirtti.

baskan-mahcicek-ile-kahramanmaras-expo-2023te-parliyor.jpeg

Başkan Mahçiçek, Türkoğlu Belediyesi'nin standını ziyaret ederek, öz kültür ve törelerin yansıtıldığı harika bir alan oluşturduklarını ifade etti. EXPO 2023'ün vatandaşların rehabilite sürecine olumlu katkı sağlayacağına inandıklarını belirten Mahçiçek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da teşekkür ederek, "Bu etkinlikle insanlar travmalardan sıyrılarak güzel vakit geçirebilecekler. Cumhurbaşkanımıza Kahramanmaraş halkının gösterdiği ilgiden dolayı yürekten teşekkür ediyoruz" dedi.

Başkan Mahçiçek, görevlilere ve çocuklara çeşitli hediyeler vererek EXPO 2023'ü ziyaret eden herkesi Kahramanmaraş'a davet etti.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.