Faizler taleplerin önünü kesiyor

Bozdağ Pvc Aksesuar İşletmecisi Ramazan Bozdağ, ekonomik etmenlerin sektörü uğrattığı zarar ve odun ambarı bölgesinin ihtiyaçları ile ilgili açıklamalar yaptı

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Eylül 2019 18:27
Faizler taleplerin önünü kesiyor

İnşaat sektörüyle entegre bir sektör olduklarını, faizlerin düşmesiyle piyasaya hareket geleceğini ifade eden Bozdağ; “Başlıca sorunlarımızın temelini oluşturan unsur ekonomik sıkıntılar genel olarak. Yerel ve ulusal bazda bakıldığı zaman yine ekonomi alanında yaşanan problemler sekteye uğratıyor. Her ne kadar dile getirilmese piyasada bir kriz ortamı var. Krizin yansımaları halen devam ediyor. Biz inşaat sektörünün en büyük kalemlerindeniz tamamlayıcı görevi yapıyoruz, yani birbirine entegre iki sektörüz. Zincir halkalarının bir koptuğu zaman maalesef tıkanmalara mahal verebiliyor. İnşaat sektörüyle bütün birçok kalem var istikrarsızlıktan nasibini alanlarından birisi plastik, aksesuar sektöründe faaliyet gösteren bizleriz. Müteahhitlerin zarar etmeleri ve iflas etmeleri, faizlerin yüksek olması gibi etmenler satışları durdurdu. İnşaat sektörü faaliyetlerini sürdüremiyor. Sebebi ise yüksek maliyetlerde kaynaklı olarak talebin olmaması. Faizlerin ve doların düşüşe geçmesi piyasada rahatlatma sağlatacağını bekliyoruz” dedi.

Ferah Çevre Kaliteli Hizmet

Çevresel etmenlerin hizmet kalitesini etkilediğini söyleyen Bozdağ; “Çevresel olarak en çok etkilendiğimiz faktör; istasyon köprüsü ve hal kavşağı. Yolların kapatılıp güzergahların değiştirilmesi hasebiyle birkaç gün dükkanlarımıza dahi giremedik. Giriş çıkışların değişmesiyle odun ambarı bölgesine ulaşmak hayli güç bir hal almaya başladı. Haliyle durum işleri olumsuz yönde etkiliyor. Özellikle müşterilerimiz bize kavşak çalışmasında dolayı gelmekten kaçınıyorlar. Saatlerce trafik tıkanıyor ve insanlar bundan memnun değil. Temizlik konusunda verim alamıyoruz. Yollar ve caddeler temizlendiğinde düzensizlikler ortadan kalktığında daha ferah bir çalışma ortamına kavuştuğumuzda hizmetler daha kaliteli bir hal alacaktır” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.