Fenerbahçe'de beklenmedik ayrılık

Fenerbahçe'de beklenmedik ayrılık

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ekim 2016 11:20
Fenerbahçe'de beklenmedik ayrılık

Fenerbahçe Kulübü, sezon başında Vitor Pereira'nın sözleşmesini feshederek takıma Hollanda ekolünü getirme kararı alınmıştı. Dick Advocaat ve Cor Pot'la anlaşarak ikiliyi İstanbul'a getiren sarı lacivertlilerde şimdilerde sürpriz bir teklif değerlendiriliyor.

 

Sezon başında Pereira'nın ayrılığı sonrasında Fenerbahçe'nin başına geçen Dick Advocaat, Cor Pot ikilisi ile ilgili olarak sürpriz bir gelişme yaşandı. O gelişmeye göre sarı lacivertlilerde sürpriz bir ayrılık yaşanabilir.

Advocaat, Fenerbahçe'nin başına geçtiğinde İstanbul'a yardımcısı Cor Pot ile birlikte gelmişti. Tecrübeli çalıştırıcının en güvendiği isimlerden olan Pot için ciddi bir teklif geldi.

Hollanda basını, U21 Avrupa Şampiyonası'na katılamayan milli takımın başına Cor Pot'un geçeceğini öne sürerken Fenerbahçe'den bu yönde izin isteneceği belirtildi. 65 yaşındaki antrenör Hollanda basınına yaptığı açıklamada ise, “Teklif gelmedi. Eğer ararlarsa, göreve hazırım” diye konuştu.

Hatırlanacağı üzere Fenerbahçe yönetimi Dick Advocaat'la anlaştıktan sonra Cor Pot'u da tecrübeli teknik adamla birlikte İstanbul'a getirmişti.

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.