Fenerbahçe'den Rapaic bombası!

Fenerbahçe'nin, eski futbolcusu Milan Rapaic'in oğlu Boris Rapaic'i transfer edeceği iddia edildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ekim 2017 12:27
Fenerbahçe'den Rapaic bombası!

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları erken başlarken sarı-lacivertli ekip için çarpıcı bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Habertürk'ün haberine göre Fenerbahçe, bir süredir görüştüğü Milan Rapaic'in oğlu forvet oyuncusu Boris Rapaic'i renklerine bağlamaya çok yaklaştı.

19 yaşındaki genç yıldız adayıyla her konuda anlaşmaya varan Fenerbahçe, oyuncunun menajeriyle son pürüzleri gidermek adına yarın son bir görüşme yapacak.

Fenerbahçe'nin teklifini kabul eden Boris Rapaic, bir dönem Fenerbahçe forması giyen babası Milan Rapaic ile birlikte İstanbul'da ev bakmaya başladı.

auunl_1508403383_2148.jpg



Bonservisi elinde olan Boris Rapaic, sarı-lacivertli ekibe transfer olması durumunda Fenerbahçe, oyuncu için herhangi bir bonservis ücreti ödemeyecek.

Son olarak Hırvat ekiplerinden Hajduk Split forması giyen Rapaic, bir dönem Inter altyapısında da top koşturmuştu.

rbmdf_1508403343_8291.jpg

Boris Rapaic kimdir?

24 Ekim 1997 doğumlu olan Boris Rapaic, 1.82 boyunda ve forvet pozisyonunda forma giyiyor. Hırvatistan Milli Takımı'nın genç yaş gruplarında 4 kez top koşturan genç oyuncu, 2014/15 sezonundan bu yana profesyonel olarak futbol oynuyor.

2014/15 ve 2015/16 sezonlarında Inter altyapısında forma giyen Boris Rapaic, Serie A ekiplerinin genç yaş takımlarından oluşan Primavera B'de iki sezon forma giydi ve bu ligde çıktığı 28 maçta 6 gol atıp 3 de asist yaptı.

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.