Fenerbahçe'nin listesinde olan Lucas Perez'in ilk tercihi Deportivo

Fenerbahçe'nin listesinde olan Lucas Perez'in ilk tercihi Deportivo

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Mayıs 2017 07:46
Fenerbahçe'nin listesinde olan Lucas Perez'in ilk tercihi Deportivo

Fenerbahçe'nin forvet adaylarından biri olan Lucas Perez için menajeri Arsenal'den ayrılma durumunda Deportivo'da oynamak isteyeceğini açıkladı.

Fenerbahçe'nin istediği Lucas Perez için menajerinden transfer açıklaması geldi. Lucas Perez'in menajeri Rodson Fernandez Lovelle, İspanyol forvet hakkında Deportivo'da bir yerel radyoya açıklamalarda bulundu.

Rodson Fernandez Lovelle, Lucas Perez'in Arsenal'den ayrılma durumunda Deportivo La Coruna'ya geri dönmeyi tercih edeceğini söyledi.

Sezon başında Deportivo La Coruna'dan Arsenal'e 20 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan Lucas Perez, Fenerbahçe'nin de gündemine geldi.

"DEPORTIVO'DA OYNAMAK İSTER"

Cope Coruna adlı radyo programına konuşan Lucas Perez'in menajeri Lovelle, "İlk seçenek her zaman Deportivo olacaktır. Arsenal'den ayrılırsa Deportivo'da oynamak ister çünkü Lucas her zaman kalbiyle oynayan bir futbolcudur. Transferin gerçekleşmesinin kolay görünmediğini biliyoruz. Arsenal ile görüşeceğiz" ifadelerini kullandı.

Arsenal ile 2020'ye dek sözleşmesi bulunan Lucas Perez, bu sezon 22 maçta 8 gol attı ve 6 asist yaptı.

WENGER'DEN PEREZ AÇIKLAMASI!

"Çok kaliteli bir forvet ama onda bir istek ve arzu göremiyorum. Bunu itiraf etmeliyim. Onu takımımda görmek isterim ama doğru konuşmak gerekirse oturup gerçekten burada oynama şansı olabilir mi konuşmamız lazım'

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.