FETÖ'nün fuhuş 'hizmeti' deşifre oldu

FETÖ'nün fuhuş 'hizmeti' deşifre oldu

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Eylül 2016 13:39
FETÖ'nün fuhuş 'hizmeti' deşifre oldu

Eski Emniyet İstihbarat Daire Başkanı Sabri Uzun, ABD'li parlamenterlere FETÖ propagandası yaptırılan eski polis şefi Ahmet Sait yayla'nın 2002'de bir kamu personeline fuhuş için kadın temin ettiğini söyledi.

Firari FETÖ üyesi Yayla, 14 Eylül'de ABD'de yapılan '15 Temmuz Darbe Girişiminden Sonra Türkiye' konulu oturuma çağırılmış ve Türkiye aleyhinde açıklamalar yapmıştı. Eski istihbaratçı Uzun, sosyal medyada yaptığı açıklamada, “A.S.Yayla, ABD'lilere '15 Temmuz darbecileri Kemalistler ve Milliyetçiler' demiş! Kendisinin de fuhuş için kadın temin ettiğini anlatmamış. ABD'li parlamenterlere '15 Temmuz Darbesi'ni anlatan FETÖ'cü, 2002'de bir kamu görevlisine seks için kadın temin eden kişidir. BECERİKLİDİR!” şeklinde ifadeler kullandı.

O KOMPLONUN AKTÖRÜ
 
Uzun yıllar emniyet amirliği yaptıktan sonra 2014 yılında Harran Üniversitesi'ne 'akademisyen' olarak atanan FETÖ üyesi Yayla, 2015 Kasım ayında bir haftalık izin alarak ABD'ye gitti ve bir daha dönmedi. Uzun, Yayla'nın kime kadın pazarladığını açıklamadı ama sözkonusu ismin eski DGM Başsavcısı Nuh Mete Yüksel olduğu iddia edildi. Yüksel'in 2002'de bir kadınla yatakta çekilen görüntüsü yayınlanmıştı. Yüksel bu olayın ardından DGM'den ayrılmış, kaset için o dönem çıkan kriminal raporda görüntülerin montaj olmadığı söylenmişti. Daha sonra dosya Yüksel'e komplo kurulduğu iddiası ile yeniden açılmıştı.

KAYNAK:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.