Feyzioğlu’ndan geniş katılımlı canlı yayın

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Metin Feyzioğlu gündeme ilişkin gelişmeleri sosyal medya hesabından yaptığı geniş katılımlı bir canlı yayınla değerlendirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mart 2020 10:10
Feyzioğlu’ndan geniş katılımlı canlı yayın

Okulların ara verilmesi ve bu sürenin uzatılmasından stokçulara, yargı reformundan siyasi gündeme kadar geniş bir yelpazede soruları yanıtlayan Feyzioğlu, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Türkiye’nin yakından takip ettiği isimlerden bir olan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Metin Feyzioğlu sosyal medya hesabından yoğun ilgi gören bir canlı yayınla gündeme ilişkin gelişmeleri yorumladı. Bin 500’den fazla paylaşım ve 150 binin üzerinde görüntülenmeye ulaşan paylaşımda Feyzioğlu dünyada ve Türkiye de salgın tehdidiyle durma noktasına gelen ekonomi hukuk ve siyasi gündemi yorumladı merak edilen soruları yanıtladı.

Konuşmasının önemli bir bölümünde salgına yönelik tedbirsiz davrananları eleştiren Feyzioğlu tüm vatandaşları daha hassas olmaya çağırırken hukuki konularda da merak edilenleri yanıtladı, af yasasını değerlendirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.