FİAT’IN GÖZDESİ EGEA GÖRÜCÜYE ÇIKTI

​Fiat bayi Marfi Otomotiv olarak, yıllardır otomotiv ürünlerinin satış, servis, yedek parça ve İkinci el hizmetlerini müşterilerine sunmaya devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ocak 2021 21:42
FİAT’IN GÖZDESİ EGEA GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Fiat bayi Marfi Otomotiv olarak, yıllardır otomotiv ürünlerinin satış, servis, yedek parça ve İkinci el hizmetlerini müşterilerine sunmaya devam ediyor. Birbirinden gözde araç modellerini, güler yüzlü personeli ve ferah showroom ile hizmet veren  Marfi Otomotiv Fiat’ın yeni modeli Egea’yı kokteyl ile halka tanıttı.

Marfi Otomotiv Kahramanmaraş Fiat Marfi Satış Müdürü Abdullah Yenikomşu 1 milyar doları aşan yatırımla hayata geçen Egea Projesi'nin son üyesi Fiat Egea Station Wagon'un Kahramanmaraş’ta görücüye çıktığını söyledi. “Bugün Egea ailemize yeni katılan sedan dizel otomatik aracımızı tanıtıyoruz” diyen Yenikomşu, araç hakkında bilgiler verdi. Yenikomşu, “ 120 beygir çift karbüratör, vites geçişleri mükemmel olan ve performans olarak en üst seviyedeki aracımızı tanıtıyoruz. Bunun yanında Egea’nın hatchback ve station wagon modellerini Kahramanmaraş halkımıza sunuyoruz. 1.6 dizel otomatik aracımızı deneme sürüşlerine alan müşterilerimiz var. Aracın özellikle vites geçişleri iyi olduğu için hiçbir şikayet almadık. Aracın performansı yeteri kadar yüksek, ses yalıtımı konusunda sınıfında bir numara diyebilirim. Araçların bu özellikleri konusunda geri dönüşler de alıyoruz. Satış kampanyalarımız ilgi görüyor, bu tanıtımda 10 tane kadar satış siparişi aldık. Bu bizi çok sevindirdi. Satışlarımızın da güzel bir şekilde devam edeceğini düşünüyorum” dedi.

EYLÜL AYINA ÖZEL KAMPANYA

Araç kampanyalarında Eylül ayına özel 20 bin 20 ay sıfır faiz kampanyanın devam ettiğini belirten Yenikomşu, Egea 3.7 litrelik yakıt tüketimiyle sınıfının en iyisidir. Arka diz mesafesi 95 cm dir. Rüzgâr sürtünme katsayısı da 0.29 olarak tasarlanmıştır” ifadesini kullandı. Fiat’ın şuan için gözbebeği Egea olduğunu dile getiren Yenikomşu, “Egeanın satışları en iyi durumda lineanın üretimi hala devam ediyor. Diğer araçlarımızın da satışları iyi durumda” dedi. Her geçen gün satışlarını daha da arttıracaklarının altını çizen Yenikomşu, bu yılki satış hedeflerini aşacaklarını belirterek, Yıl sonunda 700 adetlik bir satış rakamına ulaşacağımızı düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.