FIRTINA KAYSERİ’YE 3 PUAN İÇİN GİDİYOR

Spor Toto 3. Lig 3 grupta mücadele eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da hedef 3 puan olarak belirlendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Mayıs 2015 16:22
FIRTINA KAYSERİ’YE 3 PUAN İÇİN GİDİYOR

Hafta içi hazırlıklarını sürdüren ve Kayseri deplasmanına hazırlanan Mavi fırtına da Kulüp As Başkanı Bekir Kılıç, deplasmandan 3 puan alıp üzerlerindeki karabulutları dağıtıp Play-off hattına gireceklerinin altını çizdi.

Hafta sonu Kayseri Atatürk Spor Kompleksindeki sahada zorlu bir müsabakaya çıkacaklarını ifade eden As Başkan Kılıç, Hafta sonu Ligdeki iddiamızı sürdüre bilme adına önemli bir müsabaka icra edeceğiz. Bu karşılaşma hem rakibimiz hemde kendi açımızdan çok önemli. Kayseri Şekerspor Düşmenin eşiğinde. Bu maçı kazanıp lige tutunmaya çalışacaklar. Bizim ise Play-off yolundaki önemli sınavlarımızdan biri kısacası telafisi olmayan maç. Ligin bitimine 2 hafta kaldı. Bizim için bu iki hafta ayrı ayrı final niteliğinde ve bu finallerden mutlu ayrılmak istiyoruz. Takımda Cezalı olarak Mehmet Fuat, Volkan ve Sefa Durmuş gibi önemli isimler bu zorlu maçta yer almayacak. Bunun yanı sıra ise sakatlığı devam eden Kudret İleri, Hüseyin Böyük ve Uğur Demiroğlu’nun sakatlıkları devam ediyor. Bu zorlu karşılaşmada önemli zafiyatlarımız var ama onların yerlerini dolduracak arkadaşlarımızın olması ise bizleri sevindiriyor. Biz Kayseri galibiyeti ile üzerimizdeki karabulutları dağıtıp hedefimize bir adım daha yaklaşmak için bu maçtan mutlak galibiyetle dönüş yapmalıyız. Biz Yönetim olarak Teknik ekip ve futbolcu kadromuza güveniyoruz. İnşallah bu maçı alıp son haftaya play-off yolundaki çizgimize emin adımlarla gireceğiz” ifadelerini kullandı.

 

“TAKIM OLARAK KENETLENDİK”

Zorlu Kayseri Şekerspor maçı için takım olarak kenetlendiklerini ve maça hazır olduklarını ifade eden Takım kaptanı Aydın İnanç, Kahramanmaraş’a galibiyetle döneceklerini ifade etti. Hafta içerisindeki antrenmanlarda takım arkadaşlarının galibiyet parolası ile müsabakaya hazırlandıklarını ifade eden takım kaptanı Aydın İnanç, “takım içerisinde yaptığımız toplantılarda öncelikle Kayseri Şeker maçını galibiyetle tamamlayıp Play-off hattı içerisine kendimizi atıp son haftaya rahat giriş yapma adına söz verdik. Takım arkadaşlarımın moralleri yerinde ve bu maçı sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.

 

“TAKIMIMIZI LAYIK OLDUĞU YERE TAŞIYACAĞIZ”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un Kahramanmaraşlı yıldızlarından biri olan Sefa Aktepe ise Kayseri deplasmanından galibiyetle döneceklerini ifade ederek inşallah Kayseri galibiyeti ile Play-off hattına rahat bir giriş yapacağız. İnşallah Kayseri Şekerspor engelini aşıp son haftada takımımızı layık olduğu yere taşımaya gayret göstereceğiz” dedi.

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.