Futsal'da il birincileri belli oldu

İl Birinciliği maçları 11-21 Ocak 2016 tarihleri arasında Osman Sayın Spor Salonunda yapıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ocak 2016 13:38
Futsal'da il birincileri belli oldu

img_0089.jpgimg_0083.jpg

2015-2016 Eğitim Öğretim yılı Okul Sporları kapsamında düzenlenen Futsal Yıldız (kızlar-erkekler) İl Birinciliği maçları 11-21 Ocak 2016 tarihleri arasında Osman Sayın Spor Salonunda yapıldı.

Yapılan İl Birinciliği maçları sonucunda Yıldız Kızlarda Gazi Orta Okulu birinci olurken, Piri Reis Orta Okulu ikinciliği, Bağlarbaşı İmam Hatip Orta Okulu üçüncülüğü, 80. Yıl Orta Okulu ise İl dördüncülüğünü elde ettiler.

Yıldız Erkeklerde ise sıralama şu şekilde gerçekleşti. Elbistan Gazi Mustafa Kemal Orta Okulu birinci, Muallim Hayrullah Efendi Orta Okulu ikinci, Özel Beyza Orta Okulu üçüncü, Arslanbey Orta Okulu dördüncü.

Derece Elde elden Okul takımlarımıza Kupa, Sporculara ise Başarı Belgesi ve Madalya verildi. Yıldız erkeklerde Şampiyon olan Elbistan Gazi Mustafa Kemal Orta Okulu ve Yıldız Kızlarda Şampiyon olan Gazi Orta Okulunun Kupa ve Madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı takdim etti. İkinci, üçüncü ve dördüncü olan takımların ödüllerini Okul İdarecileri ve Beden Eğitimi öğretmenleri verdi.

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.