G.Saray'ın başarısının altındaki büyük sır

Sezona fırtına gibi giren ve hem aldığı sonuçlar hem de oynadığı futbolla göz dolduran Galatasaraylı futbolcuların başarısının altında yatan en büyük etken gününde ödenen maaşlar.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Eylül 2017 11:24
G.Saray'ın başarısının altındaki büyük sır

Son iki sezonda yaşanan kötü sonuçların ardından G.Saray 2017-18'de adeta yeniden doğdu. Kadro neredeyse baştan aşağı değişirken sarı-kırmızılı takıma yapılan tüm transferlerin çok iyi uyum sağlaması hem teknik heyet hem yönetim hem de taraftarın yüzünü güldürdü.

Sahada son yıllarda hiç olmadığı kadar etkili bir performans sergileyerek ilk 5 hafta sonunda 13 puan toplayan G.Saray'da bu başarının altında yatan en büyük etkenlerden biri, futbolcuların saha dışında hiçbir sorun yaşamaması. 

BORÇLAR KAPANDI

Riva arazisinden elde edilen gelir sayesinde borçlarının büyük bir bölümünü kapatan sarı-kırmızılı yönetim, oyuncuların maaşlarını da aksatmıyor. Ödemelerini günü gününe alan futbolcular bu sayede akıllarını tamamen sahaya veriyor. Bu sayede de en ufak bir sorun yaşamayan oyuncular aldıkları sonuçlarla camiayı mutlu etmeyi başarıyor. 

Derbiyi bırak Bursa'ya bak

Bu hafta tüm Türkiye'nin gözü F.Bahçe-Beşiktaş arasındaki derbide olacak. Ancak G.Saray'da durum farklı. Dursun Özbek geçen günlerde "Derbinin berabere bitsin" dese de teknik heyet, oyunculara ezeli rakiplerinin mücadelesini bir kenara bırakmalarını söyledi.

Paul Le Guen ile henüz beklenen patlamayı yapamasa da geçen haftaki 4-2'lik Malatya galibiyetiyle gövde gösterisi yapan yeşil-beyazlılarla önemli bir maça çıkacaklarını hatırlatan Igor Tudor, derbiden gelecek sonuca bakmadan Bursa karşısında mutlak 3 puan için oynamaları gerektiğini takımına hatırlattı.

Feghouli yine yedek

West Ham United'dan sakat gelen Feghouli sağlığına kavuştu ancak Tudor, Cezayirli'nin 90 dakikayı çıkartabilecek halde olmadığını düşünüyor. Antalya ve Kasımpaşa maçlarında sonradan girerek toplam 23 dakika süre alabilen Feghouli, Bursa karşısında da yine yedek kulübesinde bekleyecek. Hırvat teknik adam savunmanın sağında ise geçen hafta 11'de oynattığı Latovlevici yerine bu kez Linnes'e şans verecek.

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.