Galatasaray Sparta Prag Maçı Ne Zaman, Nasıl İzlenir, Hangi Kanalda, Şifresiz mi?

Galatasaray Sparta Prag maçı öncesinde heyecan dorukta! UEFA Avrupa Ligi Play-off'unun şifresi, yayın kanalı ve detayları merak konusu. Rövanş 22 Şubat'ta. Tüm bilgiler haberimizde!

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Şubat 2024 12:30
Galatasaray Sparta Prag Maçı Ne Zaman, Nasıl İzlenir, Hangi Kanalda, Şifresiz mi?

Galatasaray Sparta Prag maçı için heyecan dorukta, ancak pek çok futbolsever karşılaşmanın hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor. Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasındaki bazı maçlar ücretsiz olarak izlenebilmişti, ancak UEFA Avrupa Ligi'ndeki son 16 turu Play-off mücadelesinin şifreli mi, şifresiz mi olacağı konusundaki belirsizlik izleyiciler arasında merak uyandırıyor. Galatasaray - Sparta Prag maçının rövanşı ise 22 Şubat tarihinde oynanacak ve mücadelenin ekranlara geleceği kanal şimdiden belli oldu. İşte, Galatasaray - Sparta Prag maçına dair tüm detaylar...

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih, Manchester United ve Kopenhag gibi güçlü takımların yer aldığı zorlu bir grupta mücadele etti. Grubu 3. sırada tamamlayan sarı-kırmızılılar, şimdi yolculuğuna UEFA Avrupa Ligi'nde devam ediyor. Play-off turu ilk maçında, Galatasaray Rams Park'ta Çekya ekibi Sparta Prag'ı ağırlayacak. Sparta Prag ise Avrupa Ligi'nde C Grubu'nu ikinci sırada tamamlayarak play-off turuna yükseldi. Grup aşamasında 2 mağlubiyet alan Sparta Prag, rakip fileleri 9 kez havalandırırken kalesinde ise 7 gol gördü.

Galatasaray - Sparta Prag maçının yayınlanacağı kanalın TV8,5 olması bekleniyor, ancak bu konuda kesin bilgiye ulaşmak için beklemek gerekecek. Mücadele 15 Şubat Perşembe günü saat 20:45'te başlayacak ve Exxen üzerinden canlı olarak izlenebilecek. Rövanş mücadelesi ise 22 Şubat'ta Çekya'da oynanacak.

Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk'un muhtemel 11'i şu şekilde: Muslera, Kaan, Nelsson, Sanchez, Berkan, Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi. Maçı İspanyol hakem Alejandro Hernandez yönetecek.

Sarı-kırmızılılarda sakatlıkları bulunan Abdülkerim, Nelsson ve Sergio Oliveira'nın takımla antrenmanlara katılması, takımın moralini yükseltiyor. Galatasaray, Süper Lig'de aldığı Başakşehir galibiyeti sonrasında moral buldu ve Avrupa Ligi'nde de avantaj sağlamak istiyor.

Sparta Prag ise Avrupa Ligi C Grubu'nu Rangers'in hemen ardından ikinci sırada tamamlayarak play-off turuna yükseldi. Takımın en skorer ismi 8 golle Lukas Haraslin olurken, Jan Kuchta ise 7 golle katkı sağladı. Mücadele öncesinde her iki takımın da iyi formda olduğunu söyleyebiliriz.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.