Galatasaray'dan bedavaya 3 transfer

Galatasaray'dan bedavaya 3 transfer

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Mart 2017 10:01
Galatasaray'dan bedavaya 3 transfer

Galatasaray'da önceki günlerde futbol takımından sorumlu yönetici Cenk Ergün'ün 'transfer çalışmalarına başladık' açıklaması sonrasında sarı kırmızılıların ilgilendiği futbolcular da ortaya çıkmaya başladı.

Mali durumu sebebiyle sözleşmesi sezon sonunda sona erecek isimlerle ilgilenen Galatasaray, Kasımpaşa'nın 3 yıldızını listesine aldı.

Sarı kırmızılıların devre arasında menajerler tarafından önerilen stoper Titi ile birlikte Portekizli orta saha Castro ve kanat oyuncusu Tunay Torun'u istediği belirtildi. 3 futbolcunun da sezon sonunda boşa çıkacak olması sebebiyle Galatasaray'ın kısa sürede oyuncular ve menajerleriyle görüşeceği öğrenildi. Öte yandan 3 futbolcunun da Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor'un onayından geçtiği belirtildi. 

Donk'un hatasına düşülmedi

Galatasaray yönetimi geçtiğimiz sezonun devre arasında sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Donk'u 2.5 milyon euro bedelle transfer etmişti. Sarı kırmızılı yönetim, aynı hataya bu transfer döneminde düşmedi ve sözleşmesi sezon sonunda sona erecek futbolcuları bedelsiz olarak kadrosuna katmak için sabırlı davrandı. Galatasaray'ın Kasımpaşalı 3 ismi de bu şekilde bedelsiz olarak kadrosuna katmak için girişimlere başlayacağı özellikle Titi konusunda ısrarcı olacağı aktarıldı. 

 

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.