Geri vitesin böylesi! Sözde fenomen çark etti

Sözde fenomen ‘Işıklı Tosun Baba’ sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşıma gelen tepkiler sonrası videoyu önce kaldırıp daha sonra ‘özür’ mahiyetinde yeni bir video paylaştı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Kasım 2018 15:06
Geri vitesin böylesi! Sözde fenomen çark etti

Kahramanmaraş’ta ışıklı tosun baba olarak tanınan şahıs ilk attığı video da ‘AK Parti’yi, ‘Mahir Ünal’ı ve ‘Hayrettin Güngör’ü hedef tahtasına aldı. Attığı videoya Kahramanmaraşlılar tarafından tepki gösterilmesi üzerine paylaşımı kaldırdı.

 

 

KAHRAMANMARAŞ SİYASETİNE OYUN MU OYNANIYOR ‘BU VİDEOYU KİM ÇEKTİRDİ?’

Videonun kaldırılması ve özür mahiyetinde bir videonun yayımlanmasının ardından akıllara ‘BU VİDEOYU KİMLERİN ÇEKTİRDİĞİ VE NEREDE ÇEKTİRDİĞİ’ sorusu geldi. Kahramanmaraş’ta siyasette piyonların eksik olmaması da bütün bu iddiaları beraberinde getirdi. Sözde fenomen “Ben yerli ve milli Işıklı Tosun Baba, vatanını ve milletini seven, Mahir Ünal’a saygısızlık yapmayan birisiyim, sözlerim başka taraflara çekilmesin” diyerek sözde ‘özür’ mahiyetinde video paylaştı.

Sözde fenomen, daha önce ki ‘yemek’li videoları ile yine tepkileri üzerine çekerken bu kez ‘siyaset’ üzerinden de prim yapmaya çalışarak Kahramanmaraşlıların gözünden iyice düştü.

SİYASETİN SICAK GİTTİĞİ BU DÖNEMDE VATANDAŞLARIN BU TÜR PROVOKASYONLARA GELMEMELERİ GEREKTİĞİNE BİR KEZ DAHA VURGU YAPIYORUZ.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum