GÖKSUN-ELBİSTAN YOLUNA DİKKAT! EMNİYETTEN KAR VE TİPİ UYARISI

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Arif Gürbüz yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle sürücüleri uyardı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Aralık 2016 10:43
GÖKSUN-ELBİSTAN YOLUNA DİKKAT!  EMNİYETTEN KAR VE TİPİ UYARISI

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Arif Gürbüz  yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle sürücüleri uyardı. Gürbüz, Göksun Elbistan karayolunu kullanan sürücülerin çok dikkatli olması gerektiği yönde bilgi vererek “Bu yollarda yoğun kar yağışı ve tipi olduğunu söyledi.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Arif Gürbüz yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle emniyetin yollarda aldığı önlemler hakkında açıklamada bulundu. Sürücülere kar lastiği takması yönünde uyarılarda bulunan Gürbüz, “Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü olarak yoğun kar yağışı için 24 saat esasına göre yollardayız. Amacımız bu yoğun kar yağışı altında vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, olası kazalara karışmasını önlemektir" dedi. Gürbüz,  Vatandaşlarımıza şunu söylüyoruz; bu yoğun kar yağışı olduğu günlerde toplu taşıma araçlarını tercih etsinler. Kesinlikle hız yapmasınlar. Yol ve hava şartlarına göre araç kullanalım.” İfadesini kullandı.

1-072.jpg2-059.jpg4-056.jpg3-096.jpg

5-045.jpg6-026.jpg

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.