Göksun sosyal tesislerine kavuşuyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi sosyal yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Göksun, taziye evi ve sosyal tesislerine kavuşurken, Büyükşehir Belediyesi Kahramanmaraş'ı daha yaşanılabilir bir hale getirme çalışmalarını sürdürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Haziran 2015 11:39
Göksun sosyal tesislerine kavuşuyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde taziye evi, kütüphane ve toplantı salonu olarak planladığı sosyal tesisin inşaatına başladı.

   Tesisin yapım ihalesini 07 Nisan 2015 tarihinde gerçekleştiren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Etüt Proje Şube Müdürlüğü, Göksun Taziye Evi ve Sosyal Tesis Yapım İşinde, yüklenici firmaya 08 Mayıs.2015 tarihinde yer teslimi yaptı. Yer tesliminin ardından yapımına başlanan ve inşaat çalışmaları hızla devam eden tesis, 2 katlı olup toplam bin 870 metrekare alana sahip. Zemin Kat; Bay – Bayan Taziye Evi Salonları 112 metrekare, Yaşlılar Dinlenme Salonu 70 metrekare, 1.Kat; Konferans – Toplantı Salonu 141 metrekare, Kütüphane – Okuma Salonu 173 metrekare olarak tasarlandı.

    Büyükşehir Belediyesi’nin tüm ilçeleriyle birlikte Kahramanmaraş’ı daha yaşanabilir hale getirmek amacıyla sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Göksun ilçesinde yapımına başladığı taziye evi ve sosyal tesisin 150 günde tamamlanarak hizmete girmesi planlanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.