GÖKSUNDA İKİNCİ ELMA ÇALIŞTAYI

GÖKSUNDA İKİNCİ ELMA ÇALIŞTAYI

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ekim 2016 13:11
GÖKSUNDA İKİNCİ ELMA ÇALIŞTAYI

Göksun Elma Festivali etkinlikleri kapsamında, Kahramanmaraş Valiliği himayelerinde, DOĞAKA koordinasyonunda, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Göksun Kaymakamlığı, Göksun Belediye Başkanlığı ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü işbirliği ile düzenlene Göksun İkinci Elma Çalıştayı Göksun Meslek Yüksekokulu Arslanbey Konferans salonunda düzenlendi.

 

Oturum Başkanlığını Kakramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi(K.S.Ü.) Ziraat Fakültesi Biyosistem Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hasan Değirmenci'nin yaptığı çalıştayda, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü Tohumculuk Daire Başkanı Mehmet Sığırcı, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Öğretin Üyesi Prof. Dr. Hatice Dumanoğlu ve KSÜ Ziraat Fakültesi Toprak ve Bitki Bilimi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kadir Saltalı sunum yaptılar.

 

Çalıştayada ayrıca İlçe Kaymakamız Cengiz Ayhan, Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, KSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Kılılı, DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız ve Kahramanmaraş Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Yardımcısı Mustafa Bozkurt sırayla konuşma yaptılar.

 

Soru ve Cevap bölümü ile biten çalıştayda panelistlere teşekkür belgesi ve kırmızı elma plaketi taktim edildi.

11111.jpg

 

Panele çok sayıda akademisyen, çiftçi ve davetliler katıldı.

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.