Gülen'in İmam'ından müthiş itiraflar!

Paralel örgütün Gürcistan imamı Hayati Küçük, örgüt içindeki 25 yılını anlatarak önemli itiraflarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Kasım 2015 10:02
Gülen'in İmam'ından müthiş itiraflar!

"Hayatımızı Allah'a değil Gülen'e adadık... Ama Gülen bizim hayatımızı kararttı" diyen Hayati Küçük, kısa süre önce yollarını ayırdığı örgütün nasıl işlediğini ve nasıl kandırıldıklarını anlattı. Gürcistan'da paralel örgüte ait okulların Gürcü eşinin üzerine kayıtlı olduğunu belirten Küçük, lise yıllarından bu yana örgüt içinde geçen 25 yılını anlatırken şunları söyledi: 

KENDİMİZİ GÜLEN'E ADADIK 

- Kabataş Erkek Lisesi'nde okurken Gülen hareketi ile tanıştım. Türkiye birinciliklerim vardı. Sağlık sorunlarım olunca 'İyi doktorlar var' diyerek beni Gürcistan'a gönderdiler. O süreçte Gürcistanlı Türkolog bir hanımefendi ile evlendim. Okulları eşimin üzerine açtım. Okullar hala eşimin üzerine. 

- Tıp eğitimimi bile yarıda bıraktım. Kendimizi "Allah'a adanmış ruhlar" olarak görüyorduk. Kendimizi Allah'a değil Fetullah Gülen'e adamışız, çok geç farkettik. Biz cevşeni okuduktan sonra Bediüzzaman'a dua ederdik. Sonra Gülen'e dua etmeye başladık. Biz hiç peygamberimizi anlatmadık hep Gülen'i anlattık. Biz bitmişiz. 

- Proje bir nesil olduğumuzu çok geç anladım. 2008 yılına kadar maaş olarak verilen parayı almadım. Ama ayrılma sürecim 2015 yılına kadar sürdü. Bir güç bizim gibi proje bir nesil ortaya çıkardı. Bu görevi Gülen değil başkası kabul etseydi onunla birlikte yürüyeceklerdi. 

- Neden Gülen İsrail'e karşı hayatında tek bir söz söylemedi. Erbakan Filistin davasını sahiplenirken bize "İsrail'e evlerde, hatta yatak odalarınızda bile olumsuz konuşmayın" denildi. 

GÜLEN BİZİ KANDIRDI 

- Bu yapıya 25 yılımı, ömrümü verdim. Gülen bizi kandırdı, vatansız bıraktı. Vatanına başkaldırdı, binlerce insanı bitirdi. İnsanları yargı ile korkuttuk. Kimse hareket edemedi. Böyle bir diktatörlük gördünüz mü? 

- Erdoğan'a kumpas kurup devre dışı bırakmaya çalıştılar. Artık Türkiye'de darbelerin zamanı geçtiği için Gülen'i devreye soktular. Biz Müslümanlar eza ve cefa çekerken Erdoğan'a kaldırdığımız başı hiçbir zalim için kaldırmadık. 

- Gülen başsız bir İslam dünyasının lideri olacaktı. Cemaat dünyaya yön verecekti. Öyle inanıyorduk. Sonra bu adam kalktı Türkiye'yi ele geçirmeye kalktı. Eğer Cumhurbaşkanımız o gün narkozu alıp ameliyata girseydi her şey bitmişti. Kaderi ilahi Allah Cumhurbaşkanımıza feraset verdi. 

- Gülen 'milli' olsaydı bugün Türkiye'de olurdu. Öcalan'ı nasıl teslim ettilerse onu da edecekler. Öcalan'ı Türkiye iaede ettikten hemen sonra Gülen'i yurt dışına kaçırdılar. Bunu bana birisi açıklayabilir mi? ABD Gülen'i çıkaracak, çıkarmak zorunda. En uygun yer Kanada. 

GÜLEN ÖLSE DE DEVAM EDER 

- Yurt dışına kaçırılan paralar çok uçuk rakamlar. Mali açıdan olayın tüm Türkiye'deki sorumlusu Mustafa Özcan'dı. Ben Kemalettin Özdemir ağabeye gönül koydum. Çıkıp konuşması, her şeyi anlatması lazım. En az bizim kadar sorumlu. 
- FETÖ küçülür, marjinalleşir ama Gülen ölse de devam eder. Tamamen bitirmek için insanlara anlatmak lazım. Haşhaşi denilen örgüt tarihte nasıl bittiyse bu örgüt de devletten özür dileyecek. Ama bu Gülen ile olmayacak. Gülen asla özür dilemez. 

YAHUDİLER KURDU 

- Türkiye'de İsrail'e ters düşen herkese biz düşman oluyorduk. Hakan Fidan da bunlardan biriydi. İsrail'in istemediğini biz istemiyorduk. FETÖ'nün şakirt dediği tüm subaylar eğitim için İsrail'e gidiyordu. ABD'de Gülen enstitülerini hep Yahudiler kurdu. Hala aradaki bağlantıyı anlayamıyor muyuz? Gülen'in MOSSAD ve CIA ile bağlantıları araştırılsın. Çok ilginç bağlantılar ortaya çıkacaktır. 

HAYAT KADINLARININ BİLE İMAMI VAR

- Biz kumpasta çok ustayız. Kendi içimizde bile kumpas kurduk. 7 yıl benim telefonumu dinlediler. Kadın, kız her türlü kumpas kurar bu yapı. Özür diliyorum hayat kadınlarının imamı olur mu? Böyle imamlar var. Bir insanın özel hayatını, yatak odasını neden takip ediyorsunuz. Bir dini cemaat neden bu yönteme başvurur. Nuh Mete Yüksel olayını Gülen örgütü yaptı. Yapılan kumpasın çok azı kamuoyu ile paylaşıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.