GÜN, KARDEŞLİK VE BARIŞ GÜNÜ

Kahramanmaraş BBSK teknik patronu fethi Çokkeser: “13 eylül 2015 tarihinde saat 20:00 de Diyarbekirspor aş ile oynayacağımız Spor Toto 3. Lig müsabakasına tüm taraftarlarımızı davet ediyoruz” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Eylül 2015 15:30
GÜN, KARDEŞLİK VE BARIŞ GÜNÜ

Ülkemizin bazı bölgelerinde yaşanan terör olaylarında şehit olan asker ve polislerimize Allahtan rahmet, ailelerine sabırlar niyaz ederek, şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyoruz.

Ülkemizin yaşamış olduğu şu sıkıntılı günlerde herkesin daha sorumlu , dikkatli ve aklı selim davranması gerekiyor. Eminim ki sorumluluk sahibi herkes te böyle davranacaktır. Böyle günlerde konuşmalarımıza, davranışlarımıza dikkat edip yapıcı olmak herşeyin başında gelmektedir.

Bu ülke topraklarında  Türk’te, Kürt’te, Sünni’de  Alevi’de  yaşamakta. Böyle günlerde hepimizin birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde olması gerekir. Gün dayanışma içinde olma günüdür.    Bizler burada barışın ve dostluğun temsilcileriyiz. Kahramanmaraş halkı olarak, misafir edeceğimiz rakibimizi en iyi şekilde ağırlayacağız.

 

Geçen sezon görev aldığım Diyarbekirspor’da kulüp başkanı ve yönetim olarak bizlere gösterdikleri ilgi ve samimiyetlerine müteşekkir oldum. Hatta şuanda kadrosunda geçtiğimiz sezonlarda Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespora  büyük hizmetleri bulunan futbolcu kardeşlerimizde bulunmaktadır.

Pazar günü oynanacak olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor- Diyarbekirspor a.ş maçının dostluk ve kardeşlik içerisinde oynanması için   Kahramanmaraş halkının misafirperverliğini de  göstererek rakibimizi  en iyi şekilde şehrimizde ağırlayacağımızdan dolayı şimdiden  maça gelen taraftarlarımıza teşekkür ederim.

                                                                                                                              

   

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.