Güngör Kahramanmaraş'taki Kamyon Kazasında Yaralanan Vatandaşları Ziyaret Etti

Başkan Güngör, Kahramanmaraş Andırın'daki kaza sonrası 4 vatandaşın kaybının ardından yaralılara acil şifalar diledi. Dayanışma ve başsağlığı mesajları verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Eylül 2023 16:57
Güngör Kahramanmaraş'taki Kamyon Kazasında Yaralanan Vatandaşları Ziyaret Etti

Andırın ilçesinde meydana gelen kaza sonrasında, Başkan Hayrettin Güngör, olay yerindeki incelemelerinin ardından yaralanan vatandaşları ziyaret etti.

HABERİN FOTOĞRAFLARI

Başkan Güngör, kazanın ilk belirlemelere göre 4 vatandaşın hayatını kaybettiği, 25 vatandaşın ise tedavi altında olduğu trajik bir olay olduğunu ifade etti. Ayrıca, vefat eden vatandaşlara Allah'tan rahmet dilerken, yaralılara da acil şifalar temennisinde bulundu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, bugün öğle saatlerinde Andırın'ın Darıovası Mahallesi'nde yaşanan korkunç kazanın ardından olay yerinde incelemelerde bulundu.

baskan-gungor-andirindaki-kazada-yaralanan-vatandaslari-ziyaret-etti.jpg

Vali Mükerrem Ünlüer, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Gökhan İnan ve İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman'ın da eşlik ettiği incelemeler sonrasında Başkan, yaralı vatandaşları tedavi gördükleri hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başkan Güngör, kazada yaşamını yitiren vatandaşlara Allah'tan rahmet dilerken, ayrıca yaralılara acil şifalar diledi. Başkan, Vali, Jandarma Komutanı ve Emniyet Müdürü ile birlikte olay yerindeki incelemeleri yaparak toplumun birlik ve dayanışma içinde olması gerektiğini vurguladı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.