Güreşseverler haydi Karakucak güreşlerine

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 27.’si düzenlenecek Karakucak Güreş Festivali 24 Eylül 2014 Pazar günü Batıpark Güreş Çim sahasında yapılacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Eylül 2017 17:47
Güreşseverler haydi Karakucak güreşlerine

Bu yıl yapılacak güreşlerde ödülün Altın Kemer olacağını hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç: “Bu yıl 27.’sini düzenleyeceğimiz Geleneksel Karakucak Güreş Festivali’miz 24 Eylül 2017 Pazar günü Batıpark Karakucak Güreş Sahası’nda yapılacak. Ödülümüz ise Altın Kemer olacak.

Tüm güreşseverlerimizi güreşlerimize davet ediyoruz. Ülkemizin çeşitli illerinden yüzlerce güreşçimizi festivalimize davet ettik. Bunların içerisinde çok sayıda Avrupa ve Dünya Şampiyonları var ve Kırkpınar Başpehivanı bulunmakta.

Bunların bir kısımlarının ismini verecek olursak; Rıza Yıldırım, Fatih Yaşarlı, İbrahim Bölükbaşı, Hüseyin Civelek, Ahmet Pekel, Serdar Böke, Muhammet İlkan, Onur Balcı, Faik Sezgin, Nedim Gürel, Salih Erinç, Abdullah Güngör ve son 15 yıldan beri kürsülerden inmeyen dört sefer üst üste Kırkpınar Başpehlivanı olan Recep Kara da güreşlerimize teşrif edecekler. Atasporumuz güreşe sahip çıkmak adına bu tür kültürel etkinliklerimiz artarak devam edecek.

Tüm halkımızı Pazar günü yağılacak 27. Geleneksel Karakucak Güreş Festivalimize davet ediyoruz” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.