Güvenç, Afşin halkıyla bir araya geldi

Güvenç, Afşin halkıyla bir araya geldi

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Mart 2017 14:51
Güvenç, Afşin halkıyla bir araya geldi

TBMM İçişleri Komisyon Başkanı ve  AK Parti  Kahramanmaraş  Milletvekili  Celalettin Güvenç,  Afşin'de pazarcı esnaflarıyla bir araya geldi.

Afşin Belediyesi ve  AK Parti  Afşin İlçe Teşkilatı tarafından Cevlanlıoğlu İbrahim Efendi kapalı semt pazarında düzenlenen kahvaltıda pazarcı esnaflarıyla sohbet eden Güvenç,  Afşin'in 16 Nisan'da gerçekleştirilecek halk oylamasına hazır olduğunu söyledi.

Pazarcı esnaflarını tezgahlarında ziyaret ederek, 16 Nisan'da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Anayasa Değişikliğini anlatan Güvenç, esnaflardan evet sözü aldı.

16 Nisan'da yeni  Türkiye'nin inşasına başlanacağını ifade eden Güvenç şöyle konuştu

"Vatandaşlarımızla bir araya geldiğimizde her geçen gün kararsızlık ve bilgi kirliği ortadan kalkıyor ve halkımızın tercihini 'evet'ten yana kullanıyor.  Kahramanmaraş'ın ilçeleriyle birlikte 16 Nisan'da rekor kıracağına inanıyorum.  Kahramanmaraş yeni bir destan yazacak ve  Türkiye'ye örnek bir il olacak, bizleri  Ankara'ya eli çok güçlü gönderecek. Bunun için şimdiden bütün hemşerilerimize teşekkür ediyorum."

17 Nisan'da yeni bir  Türkiye'ye uyanılacağını söyleyen  Afşin Belediye Başkanı  Mehmet Fatih Güven de, "İlçemiz 16 Nisan'da gerçekleştirilecek halk oylamasında Cumhurbaşkanlığı  Hükümet Sistemi ve Anayasa Değişikliğine evet yönünde destek verecek." diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.