GÜZELBULUT; BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR

Türkiye’nin önde gelen mağazalarından olan BOYNER Kahramanmaraş Şubesi işletmecilerinden Mithat Güzelbulut, KMTSO’nun yapılan son seçimlerden sonra yeni bir yapıya kavuştuğunu belirterek, yeni oluşan yönetim ve meclisteki isimlerin bu bayrak yarışında Ka

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Temmuz 2020 12:51
GÜZELBULUT; BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR

 

MEMLEKETİMİZ İÇİN HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYABİLMELİ

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odasının geçmişten günümüze güzel şehrimiz için önemli hizmetler yaptığını söyleyen Kahramanmaraşlı başarılı işadamı Mithat Güzelbulut, daha önce birkaç dönem yönetimde ve mecliste görev alan isimlerin feragat örneği göstererek son yapılan seçimlerde yerlerini özellikle genç isimlere devrettiklerini ve görev alan bu yeni ekibinde tıpkı diğerleri gibi canla başla çalışacaklarını düşündüğünü belirtti. Memlekete hizmet etme noktasında herkesin elini taşın altına sokması gerektiğinin altını çizen Güzelbulut, yapılan görev değişikliğini bayrak yarışı olarak nitelendirdi. Kmtso’nun yapılan son seçimlerden sonra yeni bir yapıya kavuştuğunu söyleyen Güzelbulut, yeni oluşan yönetim ve meclisteki isimlerin bu bayrak yarışında Kahramanmaraş’ımızı daha ileri seviyeye taşımak için canla başla çalışmaları gerektiğini kaydetti.

KMTSO YERİ GELDİĞİNDE SİYASETÇİLERİN BİLE YAPAMADIKLARINI YAPMA GAYRETİNDE

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odasının şehrimize katkılarının yadırganamayacak derecede fazla olduğuna dikkat çeken Güzelbulut, bir sivil toplum kuruluşunun yapması gereken işlerin kat kat fazlasını yaptığını ve daha da önemlisi yeri geldiğinde siyasilerin bile yapamadığı birçok hizmetleri yapma gayreti içerisinde olduğunu söyledi. Kahramanmaraş sanayisi ve ticaretinin geliştirilmesi noktasında ihtiyaçlara cevap vermenin ve projelere yön vermenin çok önemli olduğunu dile getiren Güzelbulut, KMTSO’nun özellikle bu konuda gelen her projeyi masaya yatırarak sorunları çözme konusunda artık ustalaştığını kaydetti.

MECLİS KOMİTELERİNE ÖNEMLİ GÖREVLER DÜŞÜYOR

Sorunların çözüme kavuşma noktasında özellikle meclis komitelerine önemli görevler düştüğünün altını çizen Güzelbulut, sektörlerin bu sorunları ve ihtiyaçları ne kadar düzenli bir şekilde yönetime iletilirse o derece başarı sağlanacağını ve problemlerin çözüleceğini belirtti. Mithat Güzelbulut kendi sektör gruplarında yeni dönemde özellikle güzel projeler hazırladıklarını belirterek Kahramanmaraş ticaretinin ve ekonomisinin gelişmesi noktasında bütün meslek gruplarının da üretken bir yapıya kavuşmaları gerektiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.